Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2016

"Ποδαρικό" σε όλη την Ευρώπη με...εγκλεισμό για το φόβο της "Εισαγώμενης" τρομοκρατίας...!

ImageHandler (1)
Ποδαρικό με φόβο και τρόμο έκανε το 2016 στην Ευρώπη και στην Αμερική. Έτσι, πέραν του γεγονότος ότι οι αστυνομικοί ήταν… περισσότεροι από τον κόσμο στις διάφορες πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, υπήρξαν και συγκεκριμένα περιστατικά.
Έτσι, στο Μόναχο εκκενώθηκαν ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός καθώς και σταθμοί των συνοικιών της πόλης, ενώ ακυρώθηκαν πολλά δρομολόγια, γιατί η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη βομβιστική επίθεση, η οποία ενημέρωση -σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας- προέρχονταν από «φιλικές» μυστικές υπηρεσίες και «δεν γινόταν να αγνοηθούν».
Στο Βέλγιο, οι....
αρχές ακύρωσαν όλες τις καθιερωμένες επιδείξεις πυροτεχνημάτων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πρωτεύουσα, επικαλούμενες φόβους για μια ενδεχόμενη επίθεση ισλαμιστών. Επιπροσθέτως, η αστυνομία ανέφερε ότι έχει συλλάβει τρεις ανθρώπους τους οποίους ανακρίνει σε σχέση με μια ενδεχόμενη συνωμοσία.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ένας 25χρονος που κατηγορείται ότι σχεδίαζε να επιτεθεί σε ένα εστιατόριο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα παροχής υλικής υποστήριξης στο «Ισλαμικό κράτος».
Στην Γαλλία, στρατιώτες που εκτελούσαν υπηρεσία μπροστά από μουσουλμανικό τζαμί στην πόλη Βαλάνς στη νότια Γαλλία, πυροβόλησαν κατά αυτοκινήτου, όταν ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους να σταματήσει για έλεγχο και προσπάθησε να πέσει πάνω τους. Ο οδηγός τραυματίστηκε στο μπράτσο και στο πόδι, ενώ μια σφαίρα τραυμάτισε έναν περαστικό στην κνήμη.
Τέλος, στην Μόσχα εκκενώθηκαν σιδηροδρομικοί σταθμοί, μετά από πληροφορίες που έλαβε η Αστυνομία από πηγές υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ότι είχαν τοποθετηθεί βόμβες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Είναι προφανές, ότι οι τρομοκράτες που εισέρχονται απρόσκλητοι σε διάφορες χώρες με την προβιά του «πρόσφυγα», ακόμα κι όταν δεν κάνουν τίποτα, πετυχαίνουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Και μόνο αυτό, είναι μια μεγάλη νίκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών