Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

Τρέμει το Μαξίμου: Ξεσηκώθηκαν ακόμα και οι αγρότες της Αττικής - Μπλόκα και κινητοποιήσεις και μέσα στην πρωτεύουσα

Γενικεύεται η επανάσταση των αγροτών ενάντια στην αντεθνική και αντιλαϊκή συγκυβέρνηση του μνημονίου. Οι αγρότες έχοντας ήδη την πρότερη πικρή εμπειρία της πασοκονουδούλας και των εξοντωτικών μέτρων του μνημονίου, ξεσηκώνονται ενάντια στην διάλυση της εθνικής παραγωγής.

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από σήμερα και οι αγρότες του νομού Αττικής. Το πρώτο μπλόκο, με περισσότερα από 100 τρακτέρ, έχει στηθεί...
στη λεωφόρο Μαρκοπούλου, την οποία οι παραγωγοί προσανατολίζονται να αποκλείσουν συμβολικά για μια ώρα, από τις 12 έως τη μία μετά το μεσημέρι. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν αγρότες από την Παιανία, τα Σπάτα, το Μαρκόπουλο, την Κερατέα και το Κορωπί.



Για να φτάσουν να ξεσηκωθούν έως και οι αγρότες της Αττικής, που παραδοσιακά λογίζονται ως οι πιο «μετριοπαθείς», αντιλαμβανόμαστε ότι ο αγροτικός κόσμος της χώρας βαίνει σε ανοιχτό πόλεμο με τους κυβερνώντες, οι οποίοι απάντησαν με πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ στα εγκαίνια της Agrotica.

Τα τρακτέρ φέρνουν σε νευρική κρίση την κυβέρνηση των μνημονιακών, η οποία από δήθεν «δημοκρατική» και «ελευθεριάζουσα» μετατρέπεται σε βαθύ ΠΑΣΟΚ της καταστολής και των ΜΑΤ. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών