Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2016

ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΔΝΤ! «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ»

τσιπρας
Αδειάζουν τον Τσίπρα οι γερμανοί, αφού έκανε την βρώμικη δουλειά και θα τον αδειάσουν ακόμη περισσότερο μετά το ασφαλιστικό. Τότε θα ρίξουν χρυσόσκονη στον Μητσοτάκη και θα πάνε τον λαό στην κάλπη να ψηφίσει τον σωτήρα που έχουν επιλέξει και επιθυμούν εκείνοι. 
Αυτό είναι το παρελθόν μας εδώ και 6 – 7 χρόνια και αυτό επιθυμούν οι τοκογλύφοι δεινάστες να είναι και το μέλλον μας για πολλά πολλά χρόνια.
Μέχρι να πάρει ο λαός τις δικές του αποφάσεις.
O Τσίπρας αρνείται να αυξήσει την φορολογία των πλουσίων κι έτσι οδηγούμαστε στην....
μείωση των συντάξεων, φέρονται να αναφέρουν τα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, βάσει πληροφοριών που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.
Στο σημερινό της φύλλο, παράλληλα με την αναλυτική συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ, όπου η επικεφαλής του Ταμείου αναφέρεται στα ελληνικά ζητήματα που εκκρεμούν η εφημερίδα παραθέτει δικές της πληφορίες από στελέχη του Ταμείου. Οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον θεωρούν ότι οι όροι συμμετοχής του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα δεν υφίστανται, λέει το άρθρο και συνεχίζει: «Η Ελλάδα θα πρέπει επί δεκαετίες να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5%, να μειώσει δηλαδή το χρέος της από το 200 στο 120% του ΑΕΠ ώστε να καταστεί βιώσιμο χωρίς να χρειαστεί κούρεμα. Οι οικονομολόγοι εκφράζουν μεγάλη αμφιβολία κατά πόσο το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα πειστεί ότι μπορεί να επιτευχθεί μια τόσο ασυνήθιστη επίδοση».
«Το ίδιο ισχύει και για τις μεταρρυθμίσεις, που σύμφωνα με το ΔΝΤ θα πρέπει να φτάσουν το 6 με 7% του ΑΕΠ. Εκείνο που ενοχλεί επίσης είναι ότι ο έλληνας πρωθυπουργός αρνείται να αυξήσει τη φορολογία στους πλούσιους καθώς και το γεγονός ότι γενικά επειδή οι φόροι είναι ήδη υψηλοί, αυτό που απομένει είναι η μείωση των συντάξεων» γράφει η Sueddeutsche Zeitung.
Περαστικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών