Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2016

Συγκλονιστικός ο Εθνικός μας Ιεράρχης Αμβρόσιος: “Κάποιοι μεγάλοι - κυρίως εβραίοι - έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την Πίστη μας”


Ξέσπασε ο Εθνικός μας Ιεράρχης Αμβρόσιος: “Κάποιοι μεγάλοι - κυρίως εβραίοι - έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την Πίστη μας”

Στο πλευρό του και ο αδελφός του Μακαριστού Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σεβάσμιοι και δυναμικοί Ιεράρχες, στα χνάρια του Μακαριστού Χριστόδουλου, που διατηρούν ζωντανό τον εθνικοπατριωτικό θεσμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας για τον Λαό και την Πατρίδα.
Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος ανήμερα του εορτασμού των Θεοφανείων από το Αίγιο εξαπέλυσε μύδρους κατά των αντίχριστων και ανθελλήνων που έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την πίστη και να αφελληνίσουν το Έθνος.
Λίγο πριν το τέλος της δοξολογίας ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς που κατέκλυσαν το Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης προέτρεψε όλους να...
βρίσκονται στις επάλξεις για τον Χριστό και την Πίστη, την οποία όπως τόνισε, «κάποιοι μεγάλοι, Εβραίοι κυρίως, έχουν βαλθεί να την εξοντώσουν».
Για πρώτη φορά είπε, η Ελλάδα έχει επίσημα δύο θρησκείες και την Ορθόδοξη και την Μουσουλμανική, ενώ κατήγγειλε ότι σε Δημοτικό Σχολείο της Θράκης όπου ο Δήμαρχος είναι μουσουλμάνος ζήτησε από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και Θράκης να σταματήσουν στα σχολεία οι χριστιανικές θρησκευτικές εορτές!
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος χαρακτηριστικά είπε: «Μπορεί να γέρασα, αλλά δεν τα έχασα. Δεν είμαι τρελός, τον παριστάνω, προκειμένου να ακουστεί η φωνή της Εκκλησίας που δυστυχώς και αυτή σιωπά».
Μαζί του και ο αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο 93χρονος Ιωάννης Παρασκευαΐδης, τον οποίο ο Αμβρόσιος παρουσίασε στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών