Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016

Η Ελβετία βάζει τους «πρόσφυγες» να πληρώσουν για τη διαμονή τους - Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι


Σοβαρό κράτος: Η Ελβετία βάζει τους «πρόσφυγες» να πληρώσουν για τη διαμονή τους - Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ιδανικό θα ήταν με τα αντικείμενα αξίας ή τα χρηματικά που θα διέθεταν οι λαθρομετανάστες να αγοράζονταν τα εισιτήρια...χωρίς επιστροφή για τις πατρίδες τους.
 
Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και τις αναρίθμητες ΜΚΟ που εισπράττουν χρήμα από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή από τους Έλληνες φορολογούμενους, προκειμένου να παράσχουν σίτιση, στέγαση και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στους απρόσκλητους.
Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, μαζί με τηλεμαϊντανούς του Χόλυγουντ και εγχώριους ξεπεσμένους «αστέρες», προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει, παρά την κρίση, λόγω «ανθρωπισμού».
Στα σοβαρά κράτη, όμως, τα...
σύνορα φυλάσσονται, ενώ ακόμα και οι ελάχιστοι που θα καταφέρουν να φτάσουν παίρνουν το μήνυμα να μην προβούν σε ασχήμιες. Συγκεκριμένα, η Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Δανίας, θα κατάσχει προσωπικά αντικείμενα αξίας άνω των 1.000 ελβετικών φράγκων από κάθε «πρόσφυγα» ως «συμμετοχή» στη συντήρησή του.
Σύμφωνα με τον Guardian, όπως αναφέρεται σε δελτίο πληροφοριών που μοιράζουν στους πρόσφυγες οι ελβετικές αρχές: «Αν έχετε αντικείμενα αξίας άνω των 1.000 ελβετικών φράγκων είστε υποχρεωμένοι να τα αφήνετε στους υπεύθυνους των κέντρων υποδοχής ως αντάλλαγμα».
Κάπως έτσι, οι λαθρομετανάστες αντιλαμβάνονται ευθύς εξαρχής ότι έχουν εισέλθει σε ένα κράτος και όχι σε ένα χαμαιτυπείο. Αντιθέτως με την πολιτική Τσίπρα λαμβάνουν το αντίθετο μήνυμα και συνεπώς θα συμπεριφερθούν και αναλόγως, όπως έγινε προσφάτως στην Κολωνία και παλαιότερα στο κέντρο των Αθηνών.
Και δεν είναι μη "ανθρωπιστικό", αφού όλοι αυτοί όπως έχει φανεί σε αμέτρητες φωτογραφίες εισέρχονται με κινητά αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών