Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016

O Ροζέ Μιλά χαρακτηρίζει "μαχαιροβγάλτες" τους λευκούς αλλά επειδή είναι μαύρος....δεν είναι βεβαίως Ρατσισμός!


Ρατσισμός εναντίον λευκών: Ο Ροζέ Μιλά χαρακτηρίζει μαχαιροβγάλτες τους Ευρωπαίους

Η επιβολή της «πολιτικής ορθότητας» εξαπλώνεται σ΄όλους τους τομείς. Πόσο, μάλιστα, στο πλέον δημοφιλές μαζικό άθλημα, το ποδόσφαιρο. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε ακόμη και ο «ρατσισμός» να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες ως θύτες και θύματα, χωρίς εξαιρέσεις και αντίθετες διαδρομές. Οι «ρατσιστές» είναι πάντοτε οι Λευκοί, ενώ τα «θύματα» ανήκουν μονίμως στους Μαύρους (κυρίως) και τις άλλες Φυλές. Κάθε διαφορετική χροιά «ρατσισμού» θεωρείται ως μη γενόμενη.
Επαλήθευση των παραπάνω αποτελούν τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες, με την ανάδειξη του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή για το 2015. Η επιλογή του γκαμπονέζου Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ, επιθετικού της γερμανικής Ντόρτμουντ, προκάλεσε την οργή του ιβοριανού Γιάγια Τουρέ, μέσου της αγγλικής Μάντσεστερ Σίτυ, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «είναι ντροπή για την Αφρική και για όσους τον ψήφισαν, επειδή αγνοούν όσα σημαντικά γίνονται στα αφρικανικά γήπεδα και σαν… υπόδουλοι συγκινήθηκαν μόνο από όσα συνέβησαν στην Ευρώπη!».
Στις δηλώσεις του Τουρέ έσπευσε να απαντήσει ο παλαίμαχος καμερουνέζος επιθετικός Ροζέ Μιλά, ο οποίος τόνισε ότι: «Περίμενα περισσότερο αλληλοσεβασμό  μεταξύ Αφρικανών… Και βέβαια ο...
καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του για τον παίκτη που ήταν ο καλύτερος, αλλά χωρίς ν΄αφήνει αιχμές όπως τώρα ο Τουρέ ή όποιος άλλος… Θεωρώ και τους δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα… μαχαίρια με τρόπο που μας κάνει να μοιάζουμε με… Ευρωπαίους! Εκεί, όταν διαφωνούν παράλληλα σαρώνουν τα πάντα επειδή μόνο το χρήμα και η δημοσιότητα τους νοιάζει! Εμείς, σε όλες τις εποχές, ήμασταν διαφορετικοί σ΄αυτό, είχαμε σεβασμό όταν διαφωνούσαμε… Τον ξεχάσαμε τώρα;».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μιλά «δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα… μαχαίρια με τρόπο που μας κάνει να μοιάζουμε με… Ευρωπαίους». Κανείς δεν βγήκε να σχολιάσει αρνητικά την προκλητική αυτή δήλωση του Μιλά, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παρουσιάζει τους Ευρωπαίους ως μαχαιροβγάλτες. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η εφημερίδα από την οποία «ψαρέψαμε» την συγκεκριμένη είδηση παρουσιάζει τον Μιλά ως «σοφό γέροντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου», ο οποίος με την «πλέον ειρηνική παρέμβαση» μίλησε και «επιχείρησε να νουθετήσει» τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές και «όποιον άλλο πυροδότησε την ατμόσφαιρα»!
Προφανώς, για την εφημερίδα αυτή το να χαρακτηρίζονται οι Ευρωπαίοι ως μαχαιροβγάλτες είναι… νηφάλια τοποθέτηση, η οποία συμβάλλει εμπεριστατωμένα στην ειρηνική επίλυση του ζητήματος! Αναρωτιόμαστε γιατί δεν τον προτείνει κιόλας για το Νόμπελ Ειρήνης… Δεν έχουμε, όμως, καμία αμφιβολία τι θα γινόταν αν υπήρχε μια ανάλογη διαμάχη για τον αντίστοιχο ευρωπαίο ποδοσφαιριστή και κάποιος παλαίμαχος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής έλεγε στους δύο αντίπαλους ποδοσφαιριστές να μην βγάζουν τα μαχαίρια, γιατί κάτι τέτοιο θα τους έκανε να μοιάζουν με αφρικανούς. Σε αυτή την περίπτωση θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου για τον χαρακτηρισμό αυτό προς τους αφρικανούς, ο οποίος θα αντιμετωπιζόταν από τα ΜΜΕ ως «ρατσιστικός», «απαράδεκτος», «μειωτικός», «άθλιος» κλπ.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, δηλαδή, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα φαινόμενα «ρατσισμού» έχουν πάντοτε συγκεκριμένους και μονόπλευρους αποδέκτες ως θύτες και θύματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Με Νόμο του (ανθ-)ελληνικού κράτους oι αλλοδαποί δεν πληρώνουν φόρους.

    Σύμβαση που υπέγραψε το (ανθ-)ελληνικό κράτος με το κράτος της Αλβανίας και λοιπούς....
    (Η ίδια πολιτική - νομοθεσία ισχύει για όλους τους αλλοδαπούς, ανεξαιρέτου χώρας καταγωγής.

    ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2755 1Φ.Ε.Κ. 252/19.11.99/τ.Α' Κύρωση της Σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

    Δείτε το ΦΕΚ:
    http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-252-1999.html
    Εδώ η μετάφραση του ΦΕΚ στα Ελληνικά:
    http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ddos/sadf/FEK_ALBANIA_teliko.pdf

    Υ.Γ.:
    α) Είναι ή όχι ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων πολιτών;;
    β) Οι Έλληνες είναι άνθρωποι 'β κατηγορίας;;;
    Είναι τα κορόιδα που πληρώνουν;;
    γ) Γιατί κανένα κόμμα ("Αριστερό"- "ακροαριστερό"-"Δεξιό"-"ακροδεξιό") δε μιλά για την άνιση και ρατσιστική μεταχείριση αλλά και το διωγμό που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών