Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2016

Stratfor (CIA) για το 2016: Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, συγκρούσεις, ταραχές και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου


Stratfor (CIA) για το 2016: Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, συγκρούσεις, ταραχές και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου

Το περιβόητο ίδρυμα Stratfor, φερέφωνο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προέβη στην καθιερωμένη πρόβλεψη για το 2016 εις ότι αφορά την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Από τα λεγόμενα των αμερικανών πρακτόρων προκύπτει ότι ο αχυράνθρωπός τους dear Alexis Tsipras έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του - προδίδοντας την Ελλάδα - και αφού τον μεταχειρίστηκαν σαν στυμένη λεμονόκουπα, είναι έτοιμοι να τον πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Οργανώνεται λοιπόν νέα συγκυβέρνηση με...
πρωθυπουργό τραπεζίτη-ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων και σύμπραξη Σύριζα-Νουδούλας σε νέο μνημονιακό σχήμα. Ας δούμε όμως τι προβλέπουν οι παράγοντες της CIA για το 2016 στην Ελλάδα:
Πολιτική αστάθεια, αμελητέα ανάπτυξη, εκτόξευση της ανεργίας και κοινωνικές αναταραχές ίσως προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα εντός του 2016. Στην ετήσια έκθεσή του, το αμερικανικό think tank κάνει προβλέψεις για όλη την Ευρώπη, κάνοντας ειδική μνεία και στην Ελλάδα. Υπό τον τίτλο «τα προβλήματα παραμένουν για την Αθήνα» το Stratfor αναλύει την κατάσταση. Όπως αναφέρει, στην Ελλάδα, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει δύο βασικά προβλήματα: πολιτική αστάθεια και κοινωνική αναταραχή».
Σημειώνει πως η ελληνική οικονομία έχει άλλο ένα έτος όπου θα σημειώσει «αμελητέα ανάπτυξη» και εξαιρετικά υψηλά ποσοστά ανεργίας. «Αυτό θα οδηγήσει σε διαρκείς διαμαρτυρίες και συχνές συγκρούσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, η οποία με τη σειρά της θα αναγκάσει τη διοίκηση να επιβραδύνει τη διαδικασία της μεταρρύθμισης» λέει το Ινστιτούτο. Και σημειώνει: «Η κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορεί να αποκλειστεί, επειδή ο Τσίπρας ηγείται μιας ισχνής κοινοβουλευτικά, πλειοψηφίας». Ωστόσο, σημειώνει το Stratfor, το ελληνικό κατεστημένο θέλει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές, έτσι ώστε ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση, να αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών ή κυβέρνηση συνασπισμού που θα μπορεί να περνά νομοθετήματα».
Με απλά λόγια, ο μεγάλος φόβος των διεθνών εξουσιαστών είναι η μαζική και οργανωμένη αντίδραση του ελληνικού λαού και φυσικά η διενέργεια πρόωρων εκλογών. Γιατί όμως φοβούνται τις εκλογές, από την στιγμή που ελέγχουν όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής;
Γιατί προφανώς το Εθνικιστικό Κίνημα είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, που μπορεί να καθοδηγήσει την αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών