Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Bankingnews: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το προσφυγικό είναι ρεαλιστικές και πατριωτικές


Bankingnews: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το προσφυγικό είναι ρεαλιστικές και πατριωτικές

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το προσφυγικό είναι ρεαλιστικές και πατριωτικές και δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους… οι πιο υλοποιήσιμες.
Η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε, συκοφαντήθηκε για το λάθος του ενός ή ελαχίστων και έκτοτε κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντιμετωπίζουν το τρίτο κόμμα της Βουλής ως παρία. Στο ζήτημα του προσφυγικού η Χρυσή Αυγή έχει τις πιο ρεαλιστικές λύσεις.  Πριν τεκμηριώσουμε γιατί έχει τις πιο ρεαλιστικές λύσεις και θέσεις θα πρέπει να αναφέρουμε τα εξής:
1) Όπως αποκαλύπτεται με ευρωπαϊκά στοιχεία το 68% όσων φθάνουν στην Ευρώπη δεν είναι Σύριοι. Δηλαδή η χώρα που....
αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα η Συρία δεν είναι η πρώτη στην μετανάστευση. Βέβαια περίπου 8 εκατ έχουν μεταναστεύσει εσωτερικά στην Συρία και 2,5 εκατ έχουν καταλήξει στην Τουρκία. Ωστόσο οι μεγάλες νίκες της Ρωσίας κατά των Τζιχαντιστών – δολοφόνων λογικά θα πρέπει να ανακόψει τις μεταναστευτικές ροές.
2) Η πλειοψηφία των μεταναστών είναι ηλικίας 20-30 χρονών. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να αρεσκόμαστε στην δήθεν ανθρωπισμό, αλλά στους 100 που καταφθάνουν οι 75 είναι άνδρες. Τα γυναικόπαιδα είναι μειοψηφία.
3) Στην Ελλάδα έχουν καταφθάσει Σύριοι, ιρακινοί, Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί και άλλες χώρες.
4) Βρέθηκαν περίπου 650 χιλιάδες στην Ελλάδα που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, καθώς τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε. δεν τους θέλουν.
5) Πόσοι ξένοι - μετανάστες έχουν μεταφερθεί επίσημα από την Ελλάδα σε άλλα κράτη της Ευρώπης; Ο ασήμαντος αριθμός σοκάρει. Με βάση αυτά η Χρυσή Αυγή είχε μια καθαρή θέση να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα με βάση αυτό που ορίζουν οι κανόνες του λιμενικού και του ναυτικού και όχι βεβαίως να βουλιάζουν τις βάρκες στο Αιγαίο....όπως κάποιοι προπαγανδίζουν ανόητα.
Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που ορθά είπε το αυτονόητο να εφαρμοστεί το ελληνικό Σύνταγμα. Το μέγα λάθος, το τραγικό λάθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - που λόγω ιδεοληψιών -  άφησε τα σύνορα ανεξέλεγκτα είναι ότι έστειλε λάθος μήνυμα στους μετανάστες. Με την στάση της η Ελλάδα αφήνοντας ελεύθερες τις διόδους επέτρεψε στους αλλοδαπούς μέσω της Ελλάδος να βρεθούν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Αν η κυβέρνηση της Ελλάδος είχε δείξει ότι φυλάσσει τα σύνορα ή ότι έρθουν στην Ελλάδα θα βρεθούν σε κλειστά στρατόπεδα συγκέντρωσης και όχι ανοικτά τύπου ανοησιών hot spot, τότε πολλοί μετανάστες και πρόσφυγες θα το σκέφτονταν να έρθουν στην Ελλάδα.
Επίσης ορθά οι πολίτες διαμαρτύρονται. Π.χ. το ελληνικό κράτος μερίμνησε να δώσει εισιτήρια και 1000 ευρώ στους μετανάστες που φεύγουν. Τι κάνουν όλοι αυτοί πηγαίνουν στις πατρίδες τους αφήνουν τα 1000 ευρώ και επανέρχονται πάλι στην Ελλάδα.
Οι πολίτες στην Κω, στο Κερατσίνι και στο Σχιστό διαμαρτύρονται, είναι τραγικό λάθος η ελληνική κυβέρνηση να μεριμνά για τους μετανάστες και να αδιαφορεί για τις τοπικές κοινωνίες. Η κυβέρνηση είναι των Ελλήνων, δεν είναι κυβέρνηση των μεταναστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει στην διαχείριση του μεταναστευτικού.  Το ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν αποτύχει παταγωδώς.
Μια φορά τα πολιτικά κόμματα ας παραμερίσουν τις απαράδεκτα αντεθνικές προκαταλήψεις τους και ας ακούσουν την Χρυσή Αυγή. Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι οι πιο ρεαλιστικές και λογικές για το προσφυγικό. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. 

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών