Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2016

ΦΥΛΛΑΔΑ BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ… ΔΕΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟ 1936


Ρητά και κατηγορηματικά απορρίπτει την ιδέα σχηματισμού «οικουμενικής» κυβέρνησης παλαιομνημονιακών και νεομνημονιακών, αρθρογράφος της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «1936, Μεταξάς! 2016 τι;». Και την απορρίπτει γιατί θα καταστήσει την Χρυσή Αυγή κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τεράστιες δυνατότητες απορρόφησης των κάθε λογής δυσαρεστημένων – αν και ομολογεί ότι είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να γίνει η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα. Προτείνει δε ως άμεση λύση για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα του 1936,...
να περάσει γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι κολαούζοι του στην… αντιπολίτευση και να ξαναγίνουν… αντιμνημονιακοί (με «γερμανοτσολιάδες», κρεμάλες και… ελικόπτερα Αργεντινής – μια νύχτα μαγική και της μαμάς σας το…), για να εξαπατήσουν και να μαντρώσουν τους αγανακτισμένους πολίτες, ώστε να μην πάνε εκεί που πονάει τον Μπόμπολα και το σύστημα ολόκληρο: στην Χρυσή Αυγή! Πάρτε μια γεύση από το άρθρο:

«Παράλληλα, η πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας από την υφιστάμενη Βουλή αφήνει εξ αντικειμένου ως αιχμή του αντιπολιτευτικού -δραχμικού- μπλοκ τη Χρυσή Αυγή που σίγουρα θα βρεθεί, συν τω χρόνω, δεύτερο κόμμα και πάντως με υψηλότερα ποσοστά στο εκλογικό σώμα των αγανακτισμένων – κοινό τόπο ψηφοθηρίας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ποιος άραγε δεν βλέπει μια τέτοια προοπτική με τις μεγάλες ή μικρές πιθανότητές της; Ποιος δεν συνυπολογίζει αυτούς τους κινδύνους υιοθετώντας απλουστευτικές, αγαθές ή αβέλτερες προσεγγίσεις για το μέλλον της χώρας;

Ποιος δεν ανατρέχει στην ιστορία του Μεσοπολέμου, τις αλλεπάλληλες απόπειρες κυβερνήσεων συνεργασίας που επέφεραν σταδιακή απαξίωση του πολιτικού συστήματος, οδηγώντας τον κοινοβουλευτισμό στα χέρια του Μεταξά εν αναμονή των συνεννοήσεων βενιζελικών-αντιβενιζελικών για κυβέρνηση συνεργασίας. Σήμερα, η ημιμάθεια και η ανιστορικότητα δεν συνάδουν με την απαιτούμενη ελαχίστη ποιότητα κοινοβουλευτισμού.

Η μόνη λύση για τον τόπο είναι η αποχώρηση της κυβέρνησης και οι εκλογές που θα αναδείξουν μια νέα αμιγώς και ειλικρινώς ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Αυτή η προοπτική συνδέεται με την επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, εισπράττοντας τα όποια λάθη της νέας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και της κυβέρνησής της, όσο και από τη συσπείρωση των εναπομεινασών δυνάμεών της. Κυρίως όμως αναδεικνύει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανάχωμα έναντι των προοπτικών συσπείρωσης των αγανακτισμένων στη Χρυσή Αυγή και τα άλλα ακροδεξιά μορφώματα, που θα είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τη νέα μεταξική παράδοση της δημοκρατίας».

(ΥΓ): Ωραία όλα αυτά, αλλά ξεχνάει κάτι ο κύριος καθηγητής του Μπομπολιστάν: ότι τώρα είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία των συριζοψεκασμένων -κυβερνούν εδώ κι έναν χρόνο και βάλε- και δε θα πιάσει το κόλπο της… αντιμνημονιακής μεταμφίεσης. Άρα σύντροφε, επιστρέφουμε στο… 1936!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών