Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν και έκαναν πορεία ενάντια στην Κάρτα του πολίτη: Λαγός, Παναγιώταρος, Παππάς, Μίχος και Μπαρμπαρούσης παρόντες από την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ


Μία ογκώδης διαδήλωση με παλμό και μαχητικότητα ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ζητώντας να μην προχωρήσει η έκδοση της κάρτας του πολίτη, η οποία θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει το περιβόητο τσιπάκι με το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλη αντιπροσωπεία του...
Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τους βουλευτές μας Λαγό, Παναγιώταρο, Παππά, Μίχο και Μπαρμπαρούση. Κατά την αναγγελία της από τα μεγάφωνα η αντιπροσωπεία μας καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.



 

Δυναμικό παρόν έδωσαν επίσης ιερείς και μοναχοί. Κυρίαρχα συνθήματα: «Όχι στην κάρτα του πολίτη», «Τις ταυτότητες τις ηλεκτρονικές δεν θα τις πάρουμε ποτέ», «Μακριά από το φακέλωμα». Στις 19:00 οι διαδηλωτές έφτασαν στη Βουλή, η οποία είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι Έλληνες πολίτες παρέμειναν για αρκετή ώρα στο Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα.

Ακολουθεί βίντεο 





«Μέγα πλήθος και μέγα πάθος» είναι μια φράση από τα παλιά, που όμως χαρακτήριζε πλήρως τη σημερινή συγκέντρωση κατά της «κάρτας του πολίτη» που διοργανώθηκε από χριστιανικούς συλλόγους και σωματεία στα Προπύλαια, στις 15.00. Οι επίσημες καταγραφές της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για περίπου 7.000 κόσμο, η πραγματικότητα είναι όμως ότι η συγκέντρωση ξεπερνούσε τις 10.000, αφού αντίθετα με τις πολιτικές συγκεντρώσεις, ο κόσμος ήταν πυκνός, χωρίς πανώ που «κόβουν» την ορατότητα και δημιουργούν ψευδαίσθηση όγκου και αυτός ήταν ο λόγος που  η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί τόσο στην Πανεπιστημίου όσο και στη Σταδίου.




Στις ομιλίες, κυριάρχησαν ιερωμένοι και μοναχοί από το Άγιο Όρος και εκπρόσωποι θρησκευτικών οργανώσεων. Ακολούθησαν κάποιες τεχνικές αναλύσεις που συνέκλιναν στο ότι η κάρτα δεν διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών μας δεδομένων και ότι με την υιοθέτησή της καταλήγουμε έρμαιο στις ορέξεις όλων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ευαίσθητα στοιχεία μας (τραπεζικούς λογαριασμούς, ασθένειες, πεποιθήσεις, συνήθειες κλπ), καθώς και ότι αντίθετα με άλλα κράτη που δεν την χρησιμοποιούν, η Ελλάδα, ως γνήσια αποικία, επέλεξε την υποχρεωτική (και όχι προαιρετική) χρήση από τους πολίτες, με συνέπεια η αντικατάσταση της συμβατικής ταυτότητας να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια κάθε έννοιας ιδιωτικότητας.

 


Μεταξύ των ομιλητών, ξεχώρισε ο Δημήτρης Ανδρεάκος, ο ηρωικός αστυνομικός που απετάχθη από την ΕΛΑΣ επειδή δεν δέχτηκε να πάρει την κάρτα το 2011, που όμως πέτυχε πρόσφατα με απόφαση του ΣτΕ την ακύρωση της απόταξής του, ως σύμβολο του αγώνα όσων αντιδρούν στην παραλαβή της. Ο Ανδρεάκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «…μόνο η Χρυσή Αυγή μεταξύ όλων των πολιτικών κομμάτων στήριξε τον αγώνα κατά της κάρτας του πολίτη στη Βουλή» .

 



Ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου κ. Μεθόδιος, δόνησε με τον πύρινο λόγο του τον κόσμο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η μεθόδευση της υιοθέτησης της κάρτας είναι σιωνιστικός δάκτυλος, ο ίδιος που προτρέπει τους κυβερνώντες να ψηφίζουν «σύμφωνα συμβίωσης», να ανοίγουν τις πόρτες στους λαθρομετανάστες και να είναι δεκτικοί στην κατασκευή τζαμιών για τους ισλαμιστές, την ίδια στιγμή που ο Ελληνικός λαός στενάζει από τη φτώχεια και την αλλοτρίωση.







Επίσης, ο Αναστάσιος Θεοδωρίδης εκπρόσωπος ορθόδοξου σωματείου από τη Θεσσαλονίκη, σημείωσε καταχειροκροτούμενος, ότι η παρουσία τη; Χρυσής Αυγής στον αγώνα ήταν και παραμένει καίρια για την επιτυχία του κοινού σκοπού και κάλεσε τον κόσμο να επευφημήσει τους παρευρισκομένους βουλευτές , δηλαδή τους κ.κ. Παππά, Παναγιώταρο, Λαγό, Μπαρμπαρούση που με την παρουσία τους δηλώνουν την αταλάντευτη πίστη να συνεχίσουν τον αγώνα στο πλευρό των χριστιανών που μάχονται για ορθοδοξία. Οι ομιλίες έκλεισαν με το «Τη Υπερμάχω» και τον Εθνικό Ύμνο από σύσσωμο το πλήθος.





Στην μεγαλειώδη πορεία προς τη Βουλή, με επικεφαλής μοναχούς και ιερωμένους, που ακολούθησε αμέσως μετά τις ομιλίες, κυριάρχησαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και του Τσίπρα προσωπικά, καθώς και το σύνθημα «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» . Στο ψήφισμα που επιδόθηκε στην Βουλή, διατρανώθηκε η απόφαση όλων των συμμετεχόντων να ΜΗΝ παραλάβει κανείς την νέα «κάρτα του πολίτη» και να αντιδράσει σύσσωμος ο λαός στα σχέδια των νεοταξιτών της παγκοσμιοποίησης, που επιθυμούν τη μετατροπή του έθνους σε άμορφη και άθρησκη μάζα καταναλωτών.

 
 
 
 


Γ.Ζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών