Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Ο «ΛΑΓΟΣ» ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν σχηματισθεί η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» (εθνικής καταστροφής) του Παπαδήμου, την είχε προαναγγείλει ο τότε «λαγός» Καρατζαφέρης.

Στις μέρες μας, το ρόλο του «λαγού» τον παίζει ο αχαρακτήριστος πολιτικάντης Λεβέντης, ο οποίος προαναγγέλλει συνεχώς «κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα», που δήθεν «θα πετύχει...
καλύτερη συμφωνία με τους ξένους» (ενώ στην πραγματικότητα θα γίνει –αν γίνει- για να περάσει τα πιο χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα, που δυσκολεύεται να περάσει η παρούσα συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων…).

Ωστόσο, ο σημερινός «λαγός» της οικουμενικής, με συνέντευξή του στον Realfm 97,8 προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προαναγγέλλοντας ακόμα και τον δοτό πρωθυπουργό της: «Εδώ προέχει πολιτική απόφαση… Ο Προβόπουλος είναι κατάλληλος. Ζητείται, τι άτομο να είναι; Να είναι ευρωπαϊστής, ποτέ να μην αμφισβήτησε τις αποφάσεις της ΕΕ και να έχει καλές σχέσεις με την Ευρώπη για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία».

Ερωτηθείς δε αν ο Προβόπουλος θα δεχθεί να γίνει δοτός πρωθυπουργός, ο «λαγός» απάντησε:
«Έχω πληροφορίες ότι είναι έτοιμος».

Ο καιρός θα δείξει αν θα δικαιωθεί κι ετούτος ο «λαγός», όπως δικαιώθηκε και ο προηγούμενος… Που παρά τη «δικαίωσή» του, είχε κακό πολιτικό τέλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών