Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016

ΓΙΑΤΙ… ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ;

mpoutas_vaggelis_3


Ένα άκρως υμνητικό αφιέρωμα στον ξοφλημένο αγροτοπατέρα Βαγγέλη Μπούτα, κάνει η άκρως καθεστωτική και ζητωμνημονιακή «Καθημερινή». Διόλου τυχαία βεβαίως! Αλλά, προσπαθώντας να βάλει από το… παράθυρο το ξοφλημένο κουκουέ στο «παιχνίδι» που δε μπόρεσε να καπελώσει, για να το ξεπουλήσει – ως συνήθως- με ανταλλάγματα «εξυπηρετήσεις» για τις κόκκινες επιχειρήσεις! Πάρτε μια γεύση και προσοχή να μην… κολλήσετε από τα… μέλια που τρέχουν:
«Ο επίμονος αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας βασίζει τη δύναμή του στη συνέπεια, τόσο στις απόψεις όσο και στη δράση. Ακόμα και οι....
πολιτικοί του αντίπαλοι που αποκαλούν τη συνέπειά του «κόλλημα στον προηγούμενο αιώνα», παραδέχονται ότι έχει μπέσα. Σε αντίθεση με τους άλλους αγροτοπατέρες του Θεσσαλικού κάμπου, που επιδίωξαν να εξαργυρώσουν τη φήμη και τη δύναμή τους στον αγροτικό κόσμο για ίδιον όφελος και έχουν καταδικαστεί για οικονομικά σκάνδαλα αγροτικών συνεταιρισμών, ο Β. Μπούτας του ΚΚΕ έμεινε πάντα ένας μικρομεσαίος παλαιοκομματικός πλην όμως τίμιος αγρότης. Δεν έχει ακριβό αυτοκίνητο, δεν καπνίζει πούρα, δεν έχει ύφος στρατηγού, όπως πολλοί «συνάδελφοί του». «Για τα ήθη των αγροτοσυνδικαλιστών που έχουν “ανθίσει” κατά καιρούς θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι προκλητικά έντιμος. Δεν παίζει παιχνίδια, κάνει αυτά που λέει», αναφέρει αγρότης από τη Θεσσαλία, που συμπληρώνει «εγώ Ν.Δ. ψηφίζω, αλλά στα μπλόκα είμαι με τον Μπούτα». Από το 1994 στα μπλόκα ο Βαγγέλης Μπούτας έχει αποδείξει τη συνδικαλιστική του δύναμη πολλές φορές, καταφέρνοντας πάντα να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό τρακτέρ στο δικό του μπλόκο. Λένε πως το ρεκόρ του ήταν 3.500 τρακτέρ στον κόμβο της Βιοκαρπέτ το 1996. Εκείνες οι κινητοποιήσεις έχουν μείνει ιστορικές, καθώς κράτησαν 58 ημέρες και έληξαν με σκάσιμο των λάστιχων των τρακτέρ από την αστυνομία…».
Αλλά, ακόμα και σ’ αυτό το υμνητικό παραλήρημα, αποκαλύπτονται οι ευθύνες των κομμουνιστών αγροτοπατέρων, που εμφάνισαν στους αγρότες τον πρώην (;) σύντροφό τους, mister Tsipra, ως νέο… Μαρίνο Αντύπα του Κιλελέρ. Ιδού:
«Ο αειθαλής Β. Μπούτας μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, που σχεδόν με θρησκευτική ευλάβεια στήνει τα τρακτέρ στον δρόμο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, έχει υποδεχτεί πολλούς πολιτικούς αρχηγούς στις επάλξεις των αγροτικών κινητοποιήσεων. Τελευταία μεγάλη επιτυχία του μπλόκου της Νίκαιας, συνώνυμο της δράσης του αειθαλούς αγροτοσυνδικαλιστή, η φιλοξενία του φιλοαγροτικού κρεσέντου του σημερινού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ήταν Φεβρουάριος του 2014 και οι αγρότες βρίσκονταν και πάλι στα μπλόκα με αιτήματα που δεν απέχουν και πολύ από τα σημερινά, όταν το μπλόκο στη Νίκαια επισκέφτηκε ο τότε πρόεδρος της αντιπολίτευσης και ανεβαίνοντας στην καρότσα ενός αγροτικού, υποσχέθηκε: «Δεν έχουμε επιλογή, ή θα συντρίψουμε τα μνημόνια ή θα συντριβούμε». Γιατί δεχθήκατε τον Τσίπρα, τον ρωτάω. «Όποιος πολιτικός αρχηγός εκτός από τη Χρυσή Αυγή θέλει, μπορεί να έρθει να μιλήσει στους αγρότες» απαντά».
Καταλάβατε τώρα γιατί ΠΟΝΑΕΙ πολύ ο Μπούτας και όλα τα κουμμούνια; Γιατί φέτος άλλαξαν τα πράγματα από τον συνήθη καθεστωτικό σχεδιασμό και ΜΟΝΟ εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής έγιναν (ενθουσιωδώς!) δεκτοί από τους αγωνιζόμενους αγρότες. Που δεν τρώνε κουτόχορτο, όπως θα ήθελε ο Μπούτας και τα συντρόφια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών