Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Θλιβερή ομολογία Καμμένου: "Θα κάνω την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλυσμό λαθροεποίκων"


Καμμένος: Είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε καταυλισμός λαθρομεταναστών - Ακόμα και πλοία θα γεμίσουμε!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι πατριώτες που ψήφισαν Καμμένο ίσως είναι ώρα να κάνουν το....πατριωτικό τους καθήκον και να αντισταθούν με κάθε πολιτικό μέσο (Χρυσή Αυγή) και τρόπο (δράσεις και κινήματα πολιτών)

Τα αποκαλυπτήρια της παταγώδους αποτυχίας της ανθελληνικής κυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ έκανε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο ελικοπτεράτος υπουργός, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, περί του λεγόμενου «προσφυγικού» δήλωσε ότι είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν τα σύνορα και ότι η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα,
ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θεώρησε «δεδομένο ότι θα κλείσουν τα σύνορά τους κάποιες γειτονικές χώρες» και υπογράμμισε πως «αν δεν παίρναμε το μέτρο που πήραμε με το ΝΑΤΟ θα κινδυνεύαμε να έχουμε τεράστια ροή από την μεριά της Τουρκίας».
Βεβαίως, ασχέτως της νατοϊκής παρέμβασης οι τούρκοι θα συνεχίσουν να στέλνουν αβέρτα λαθρομετανάστες, αλλά αυτό είναι μία... άλλη υπόθεση.
Τόνισε δε με περίσσεια και άδολη ειλικρίνεια πως η απαίτηση για την παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή ήταν τουρκική και αυτός απλώς την επικύρωσε.
Τόνισε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα θα γεμίσει με... Hot Spot. Συγκεκριμένα είπε ότι ακόμα και πλοία θα κάνει καταυλισμούς λαθρομεταναστών. Η επίμαχη φράση ήταν η εξής: «Εάν βρω λύση για πλωτό hotspot θα το κάνω».
Αφήνονται στην κρίση των ψηφοφόρων τους οι «πατριώται» ουραγοί του Σύριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών