Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2016

ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝΕ Τ’ ΑΗΔΟΝΙΑ (ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΣΤΟ… «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ»

Σαμαράς-Βενιζέλος
Γράφει ο Αντίοχος

Αχώριστοι ήταν όλα τα τελευταία χρόνια οι Σαμαράς και Βενιζέλος (εξ’ ου και ο όρος «Σαμαροβενιζέλοι») κι όπως δείχνει το πράμα, σύντομα θα ξανασμίξουνε τ’ αηδόνια!
Έτσι, ο μεν Αντωνάκης –με συνέντευξή του στην «Καθημερινή»- δήλωσε πως θεωρεί «τις μεγάλες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις κατά του λαϊκισμού και του κρατισμού ως το πεδίο ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού της Ελλάδας», προσθέτοντας ότι εκεί μπορούν «να συμπέσουν άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς, άνθρωποι που είναι αντίθετοι με τον κρατισμό, άνθρωποι που έχουν αηδιάσει από τον λαϊκισμό και κοιτάνε μπροστά». Προφανώς, εννοεί το....
διαβόητο «Ευρωπαϊκό Κόμμα» (ή κάπως έτσι…), που θα είναι η μετεξέλιξη της ψευτοδεξιάς νουδούλας –πιθανότατα μετά το συνέδριό της, που γίνεται τον Απρίλιο-, για να… συμπέσουν όλοι οι παραπάνω που αναφέρει ο Σαμαράς.
Ο δε… έτερος Καππαδόκης, Βενιζέλος, με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε λάθος τη δήλωση της Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ από την νουδούλα, σημειώνοντας ότι «πρέπει να συνεργαστούν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να σώσουν τη χώρα». Το που και πως θα γίνει η «συνεργασία», είναι προφανές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών