Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016

Η απέραντη κομμουνιστική φαιδρότητα, η οποία κάποτε αιματοκύλισε τον πλανήτη


Η απέραντη κομμουνιστική φαιδρότητα, η οποία κάποτε αιματοκύλισε τον πλανήτη

Πώς θα σας φαινόταν αν θα διαβάζατε ένα κείμενο το οποίο θα περιείχε φράσεις όπως αυτές: «Και βέβαια θα υπερασπίσουμε την Οκτωβριανή, την Κινέζικη, την Αλβανική, τη Βιετναμέζικη Επανάσταση, τον Λένιν, τον Στάλιν, τον Μάο, τον Χότζα, τον Τσε, τον Ζαχαριάδη, τον Άρη, τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, τον ΔΣΕ, κάθε συλλογικότητα και προσωπικότητα που εντάχθηκε στο μεγάλο κύμα της επαναστατικής - κομμουνιστικής προοπτικής του εικοστού αιώνα, όλους όσους μπήκαν καρφιά στα μάτια της αντίδρασης και έβαλαν στην ημερήσια ιστορική διάταξη το ζήτημα ότι οι “ξυπόλητοι” μπορούν, όχι μόνο να παράξουν ιστορία, αλλά και να διευθύνουν μια κοινωνία».
Το πιο λογικό θα ήταν απλώς να βάζατε τα γέλια ή να κουνούσατε αδιάφορα τον ώμο σας με τέτοιες σημερινές γραφικές τοποθετήσεις, οι οποίες όμως κάποτε....
αιματοκύλησαν τον πλανήτη και καταδυνάστευσαν Έθνη, Λαούς και Εργαζόμενους, θεωρώντας ότι δημοσιεύθηκαν σε κάποια περιθωριακή φυλλάδα του Μ-Λ χώρου, με μόλις μερικές δεκάδες πωλήσεις.
Κι όμως, αυτή η επίδειξη γραφικότητας δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», με ολοσέλιδο κείμενο μάλιστα, στο οποίο είδαμε τα υμνολόγια τόσο για παγκόσμιους αιμοσταγείς δολοφόνους όπως ο Στάλιν και ο Μάο όσο και για τον σφαγέα και βασανιστή των Βορειοηπειρωτών Χότζα, καθώς επίσης και στην «Οκτωβριανή, την Κινέζικη, την Αλβανική επανάσταση». Η φυλλάδα αυτή, η οποία υπερηφανεύεται ότι δίνει φωνή έκφρασης στους πάντες και τα πάντα εκτός εννοείται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παραχωρεί άπλετο χώρο σε υμνητές δολοφόνων, σφαγέων και ανθελλήνων. Το πιο λυπηρό είναι ότι ο εγχώριος υμνητής του Ενβέρ Χότζα (προφανώς γι αυτόν δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος ούτε Βορειοηπειρώτες) έχει την ιδιότητα του εκπαιδευτικού(!), οπότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε σε τι χέρια έχει πέσει η διδασκαλία και η ενημέρωση της μαθητιώσας νεολαίας.
Αναφέρουμε το όλο περιστατικό τόσο ως ένδειξη της «πολυφωνίας» που διέπει την «Εφημερίδα των Συντακτών» (και όχι μόνον), όσο και της ιδεολογικής και πολιτικής φαιδρότητας που απαντιέται στους απολογητές του καρκινώματος του κομμουνισμού σ΄όλες τις σαπισμένες εκδοχές του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών