Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Αποκάλυψη: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ!


Αποκάλυψη: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, ηθικού και πολιτικού περιεχομένου, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», το οποίο λέει τα εξής: «Μαθαίνω, επ΄ευκαιρία, ότι ο αποπεμφθείς (για λόγους ηθικής τάξεως) Νίκος Γεωργιάδης μπαινοβγαίνει πολύ συχνά στα γραφεία της Συγγρού! “Σαν να μην έφυγε ποτέ” μου τιτίβισε ένα πουλάκι».
Είναι γνωστή η περίπτωση του πρώην (;) γραμματέα του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, όσο κι αν προσπάθησε η ΝΔ σε συνεργασία με τα καθεστωτικά ΜΜΕ να «θάψουν» το θέμα. Ο τύπος αυτός κατηγορείται για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, αλλά σε καμία περίπτωση η ΝΔ δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση με την οποία να...
τον αποπέμπει αυτή από την θέση που κατείχε, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του.
Αντιθέτως, ο Γεωργιάδης ήταν που δήλωσε ότι παύει άμεσα να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ. Συμβαίνει, όμως, κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα; Μετά την εφημερίδα «Παρασκήνιο» έρχεται τώρα και η «Δημοκρατία» να υποστηρίξει το ίδιο ακριβώς πράγμα: Ότι δηλαδή η απομάκρυνση του Γεωργιάδη από τη ΝΔ είναι «μαϊμού» και στην πραγματικότητα συνεχίζει από την «πίσω πόρτα» (…) να σχεδιάζει την πολιτική γραμμή της ΝΔ, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα ηθικής (πρωτίστως) και πολιτικής σημασίας, με τις λέξεις ντροπή, αλητεία και αίσχος να είναι οι πλέον (και μόνες) κατάλληλες να περιγράφουν την ιδιοσυγκρασία της ηγεσίας της ΝΔ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών