Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»;

mits-sam
Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τους Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής, την παραίτηση Μουζάλα γύρεψαν και οι υποκρίταροι ψευτοδεξιοί της νουδούλας. Και μάλιστα, με αρχηγό τον γιό του Μητσοτάκη!
Ο οποίος, μαζί με τον Σαμαρά, ουσιαστικά αναγνώρισαν πρώτοι την «Μακεδονία» των Σκοπίων! Πως; Συνυπογράφοντας –άνευ όρων- την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ένα από τα προϊόντα της οποίας ήταν και η «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (ΠΓΔΜ) και σε συντομία «Μακεδονία», για όλον τον κόσμο. Και είναι λογικό να λένε οι....
ξένοι –που ούτε ενδιαφέρονται ούτε είναι υποχρεωμένοι να ενδιαφέρονται για τις ελληνικές ενστάσεις…- τα Σκόπια «Μακεδονία», όπως δεν αποκαλούν την Κίνα με το πλήρες όνομά της («Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας»), ή δεν αποκαλούσαν την Σοβιετική Ένωση με το πλήρες όνομά της («Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών»), ή την Λιβύη «Λαϊκή Τζαμαχιρία της Λιβύης» και πάει λέγοντας… Τι να κάνουμε, αυτή είναι η διεθνής πρακτική!
Ερώτηση: θα μπορούσε η μικρή Ελλάδα –έστω κι αν είχε το δικαίωμα του «βέτο»- να αποτρέψει την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ενώ την είχαν αποφασίσει ήδη όλες οι μεγάλες δυνάμεις – αλλά και οι λαοί που την συναποτελούσαν;
Απάντηση: ασφαλώς όχι, αλλά θα μπορούσε να είχε επιμείνει μέχρι τέλους στην ονομασία «Βαρντάρσκα» κι όχι «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» για τα Σκόπια.  
Αλλά για να επιμείνει σ’ αυτό, έπρεπε να έχει και Εθνική Ηγεσία, και όχι Μητσοτάκηδες και Σαμαράδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών