Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016

Νύχτα τρόμου σε Ομόνοια και Πειραιά.. Λαθρομετανάστες - ΜΚΟ και "αντιρατσιστές" ετοιμάζουν εξέργεση κατά των Ελλήνων....ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ


Παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς, ΜΚΟ και λαθρομετανάστες αποσταθεροποιούν τη χώρα: Σοβαρά επεισόδια στον Πειραιά και πορεία στην Ομόνοια!

Με απόλυτη σαφήνεια καταδείχτηκε χθες η απειλή για την δημόσια ασφάλεια που συνιστά η συνδυασμένη δράση παρακρατικών οργανώσεων της αριστεράς, ΜΚΟ και εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που....
βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν με την σπίθα που άναψαν ανάμεσα στους χιλιάδες λαθρομετανάστες, που βρίσκονται στον Πειραιά, οι διάφορες ΜΚΟ και συμμορίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Έτσι ξεκίνησε μία πορεία από το λιμάνι, η οποία κατέληξε στην Ομόνοια σε μία φανερή επίδειξη δύναμης από πλευράς των συμμοριών απέναντι στους Έλληνες.

Αργότερα το ίδιο βράδυ ένταση και σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων Σύρων προσφύγων και Αφγανών μεταναστών, στις πύλες Ε1-Ε2, στο λιμάνι του Πειραιά.
Με αφορμή την παρενόχληση γυναίκας (υπηκόου Συρίας) από Αφγανούς ξεκίνησε μία γενικευμένη «σύρραξη» με τις δυνάμεις (ΟΠΚΕ, ειδικά κλιμάκια του Λιμενικού, ΜΑΤ) να σπεύδουν στο σημείο για να εκτονώσουν την ένταση. Κατά τη διάρκεια τoυ πετροπόλεμου υπήρξαν τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο.

Είναι σαφές ότι ο παραπάνω συνδυασμός αποτελεί μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Οι συμμορίες των αριστερών και των λαθρομεταναστών είναι έτοιμες να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα όταν δοθεί το έναυσμα από τους διεθνείς επικυρίαρχους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός των... άριστων σχέσεων των συγκεκριμένων αριστερών ομάδων με διεθνείς πλουτοκράτες του αμερικανοσιωνισμού.

Η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να δράσει άμεσα για να σπάσει το απόστημα αυτό που απειλεί την Πατρίδα και τον Λαό της, αποκαθιστώντας την τάξη και εξουδετερώνοντας ομάδες, οι οποίες εμφανώς δείχνουν τις διαλυτικές προθέσεις τους, φτάνοντας στο σημείο να απειλούν ολόκληρο τον Ελληνισμό και να κάνουν επίδειξη δύναμης ενώπιόν του.
Καθόλου τυχαίο, βέβαια, το γεγονός πως οι περισσότεροι εξ αυτών είναι και κατήγοροι εναντίον της Χρυσής Αυγής. Καθόλου τυχαίο αφού πλέον είναι σαφές σε όλους τους Έλληνες πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του Ελληνισμού απέναντι στο επερχόμενο διεθνιστικό σκότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών