Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

Ποιός θα επισκεφτεί την Κούβα και οι κομμουνιστές μουγγάθηκαν;


Αφού την… έψηναν –τα τελευταία χρόνια- την μετατροπή της Κούβας σε «πλωτό αεροπλανοφόρο του ιμπεριαλισμού» και «ορμητήριο του διεθνούς καπιταλισμού» (στην κομμουνιστική ορολογία…), ήρθε η ώρα να γίνουν επιτέλους πράξη τα όνειρα των Κάστρο – και του Τσε Γκεβάρα με την… κιθάρα (αν ζούσε…)!

Ετούτη, λοιπόν, την ώρα που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο mister President (ένας είναι ο mister President, όπως κι «ένα ειν’ το κόμμα»…) πατάει τα… άγια χώματα της σοσιαλιστικής Κούβας, που είναι απ’ άκρου εις άκρον στολισμένη με την αστερόεσσα!
Πρόκειται για τον πρώτο εν ενεργεία Αμερικανό President που...
επισκέπτεται το νησί μετά την επίσκεψη του Κάλβιν Κούλιτζ το 1928.
 
Και μαζί με τον mister President, πλακώνουν και οι… μπίζνεσμεν. Όχι βεβαίως για να συνδράμουν στην… οικοδόμηση του σοσιαλισμού… Έτσι, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Starwood ανακοίνωσε, ότι έλαβε το πράσινο φως από το υπουργείο Οικονομικών για να ανοίξει δύο ξενοδοχεία στην Αβάνα. Έγινε έτσι η πρώτη αμερικανική πολυεθνική που εγκαθίσταται στην Κούβα μετά την εγκαθίδρυση του κομμουνισμού, το 1959.

Και τέλος, μετά τους… μπίζνεσμεν, έρχεται και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός, του American way of life, με τους Rolling Stones να δίνουν το Σάββατο μία μεγάλη δωρεάν συναυλία στην Αβάνα.

(ΥΓ): Όσο κι αν ψάξετε στις σταλινικές βοθροσελίδες των δισεκατομμυριούχων του Περισσού, δε θα βρείτε πουθενά την είδηση για την επίσκεψη – επίκυψη στους «φονιάδες των λαών Αμερικάνους». Γιατί στρουθοκαμηλίζουν τα συντρόφια; Προφανώς, γιατί όσα λιγότερα φυτά της ΚΝΕ μάθουν για την επίσκεψη-επίκυψη, τόσο μικρότερη νομίζουν πως θα’ ναι η ξεφτίλα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών