Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016

ΒΗΜΑ: Για τη "μάσα" των κονδυλίων των 'προσφύγων" τα χαλάσανε Τσίπρας - Καμμένος - Είδατε τι "ανθρωπιστές" που είναι...


Οι απευθείας αναθέσεις και τα κονδύλια για τα Hot Spot ο μόνος λόγος της «κυβερνητικής κρίσεως»

Τα αποκαλυπτήρια του παρασκηνίου για τον «τσακωμό» Τσίπρα – Καμμένου κάνει ο «Βηματοδότης», ο οποίος δίνει μια εκδοχή πολύ πιο λογική από το ότι ο Καμμένος είχε πρόβλημα με την ονομασία των σκοπίων.
Είχαμε πει, άλλωστε, πως αν ήθελε ο Καμμένος να διαμαρτυρηθεί για την εθνοπροδοτική στάση των συριζαίων στο ζήτημα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας θα το είχε κάνει από τις πρώτες μέρες της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, όταν από βήματος βουλής ο Τσίπρας ανακοίνωνε ως κυβερνητική θέση την εθνοπροδοσία, δηλαδή την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, υπό τη μορφή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
Παραθέτουμε το απόσπασμα από τον «Βηματοδότη» με την πιο λογική εξήγηση για τον καβγά:
«Η σύμπραξη Τσίπρα - Καμμένου δεν περνά τις...
καλύτερες ημέρες της. Αφορμή είναι ο Μουζάλας, αλλά βαθύτερες είναι οι αιτίες. Ηδη όλα τα συριζαίικα συστήματα προπαγάνδας μεταδίδουν ότι ο κ. Καμμένος τα κάνει όλα αυτά για τον έλεγχο των πόρων του Προσφυγικού και για τη διεύρυνση της εξουσίας του. Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να παρέμβει ουσιαστικά στο θέμα των προσφύγων και έβαλε τον Στρατό στο παιχνίδι. Εξασφάλισε έτσι δυνατότητα με τις απευθείας αναθέσεις έργων και διεκδικεί διά αυτών τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος. Από την άλλη, όμως, οι συριζαίοι έχουν αναπτύξει δίκτυα αλληλεγγύης ΜΚΟ και μέσω αυτών θέλουν να ελέγξουν αυτοί το προσφυγικό πακέτο
Οι προμήθειες και τα «πακέτα» είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο τσακώνονται Τσίπρας και Καμμένος. Από τη μία έχουμε τον κομματικό στρατό του Σύριζα και τις ΜΚΟ οργανώσεις και από την άλλη έχουμε τον ελικοπτεράτο Πάνο, ο οποίος θέλει την κυριότητα των απευθείας αναθέσεως για λογαριασμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών