Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2016

Μια είδηση που δεν θα την ακούσετε από τα «αντιρατσιστικά» ΜΜΕ: Ο “πρόσφυγας” παιδεραστής «δράκος» της Ειδομένης


Μια είδηση που δεν θα την ακούσετε από τα «αντιρατσιστικά» ΜΜΕ: Ο “πρόσφυγας” παιδεραστής «δράκος» της Ειδομένης

Βρίσκεται σε εξέλιξη μία πρωτοφανής προπαγανδιστική εκστρατεία από το σύνολο των ΜΜΕ, προκειμένου να φορτώσουν με ενοχές τον Ελληνικό Λαό για το λεγόμενο «προσφυγικό». Επί 24ώρου βάσεως βλέπουμε δακρύβρεχτα ρεπορτάζ που δείχνουν γυναικόπαιδα στη λάσπη της Ειδομένης, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Στις εικόνες εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο γυναικόπαιδα σε πείσμα των στατιστικών στοιχείων, που δείχνουν ότι μόνο το 10% των προσφύγων και λαθρομεταναστών είναι γυναικόπαιδα, ενώ οι υπόλοιποι είναι ενήλικες στην πιο παραγωγική, για καλό ή για κακό, ηλικία τους.
Στα πλαίσια της.....
«πολιτικής ορθότητας» και της προαναφερθείσας προπαγάνδας υποτίθεται ότι κανένα έγκλημα δεν διαπράττεται από τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που κατακλύζουν τη χώρα. Βεβαίως, ουδέν ψευδέστερο αυτού, απλώς τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τις ειδήσεις, ώστε να μην ξεσηκωθεί ο Ελληνικός Λαός, ο «λαουτζίκος» κατά Πρετεντέρη και «ξεφύγει» ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε, λοιπόν, μία είδηση που απέκρυψαν οι «ανθρωπιστές» των ΜΜΕ και ουδέποτε αναφέρθηκε από τους «ευαίσθητους», «ανθρωπιστές» των ΜΚΟ και της «προοδευτικής» αριστεράς. Στην Ειδομένη, εκεί που οι «πρόσφυγες» παίζουν πιάνο και γίνεται πρώτη είδηση, συνελήφθη και παραδόθηκε στην Αστυνομία ένα «προσφυγάκι», το οποίο είχε βιάσει προηγουμένως ένα 7χρονο κορίτσι. Η φωτογραφία που «κοσμεί» το άρθρο είναι από την παράδοσή του στις αρχές.
Η είδηση δημοσιεύτηκε από βρετανικό μέσο, γεγονός που καταδεικνύει πως τα ελλαδικά ΜΜΕ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών