Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

Ο "πολιτισμός" που φέρνουν οι κάτοικοι των Hot Spot...Εγκληματική οργάνωση Πακιστανών χτυπούσε, μαχαίρωνε και λήστευε “πρόσφυγες” στους Ευζώνους Κικλίς


Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: Εγκληματική οργάνωση Πακιστανών χτυπούσε, μαχαίρωνε και λήστευε “πρόσφυγες” στους Ευζώνους Κικλίς

Να και μια είδηση από την Ειδομένη, που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να διαβάσατε στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών, γιατί χαλάει το κλίμα της νεοταξίτικης εκστρατείας δημιουργίας κλίματος ενοχών στους Έλληνες για τα «προσφυγάκια» και δημιουργεί κλίμα φόβου στον ντόπιο πληθυσμό των περιοχών που θα εγκατασταθούν τα “hot spots”.
Δύο αιματηρές ληστείες, λοιπόν, έλαβαν χώρα στην περιοχή το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη, με θύματα «προσφυγάκια». Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, «άγνωστοι» δράστες επιτέθηκαν σε επτά Πακιστανούς, από τους οποίους βούτηξαν 285 ευρώ. Οι ληστευθέντες ήταν υπάκουοι και δεν είχαν περαιτέρω συνέπειες…
Όμως, άλλοι τέσσερις Πακιστανοί που.....
ληστεύθηκαν  τα ξημερώματα της Τετάρτης από την ίδια συμμορία, επιχείρησαν να αντισταθούν και χτυπήθηκαν ανελέητα με ξύλινα ρόπαλα, ενώ δύο εξ’ αυτών μαχαιρώθηκαν κιόλας και κατέληξαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Τελικώς, οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία. Πρόκειται για οκτώ Πακιστανούς και δύο Αφγανούς.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού.
Εθνικισμός.net
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εξιχνιάσθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο περιπτώσεις ληστειών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στους
Ευζώνους Κιλκίς. Συνελήφθησαν 8 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22 έως 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία. Σημειώνεται ότι 3 από τους συλληφθέντες ενέχονται και στις δύο ληστείες.

Ειδικότερα, χθες (09-03-2016) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς οι προαναφερόμενοι 8 υπήκοοι Πακιστάν με την απειλή πιστολιών και ξύλων, καθώς και την χρήση αιχμηρών αντικειμένων αφαίρεσαν από 4 ομοεθνείς τους ηλικίας 23 έως 45 ετών το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.  Άμεσα συνελήφθη ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, ενώ δύο από τους παθόντες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Επίσης, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας επιπλέον 7 υπήκοοι Πακιστάν για την ίδια υπόθεση.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι 3 από τους 8 συλληφθέντες ενέχονται και σε άλλη περίπτωση ληστείας. Ειδικότερα, την 05-03-2016 το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, οι 3 προαναφερόμενοι υπήκοοι Πακιστάν και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν που αναζητούνται, με την απειλή πιστολιών και ξύλων, αφαίρεσαν από 7 υπηκόους Πακιστάν ηλικίας 20 έως 34 ετών συνολικά το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, 8 κινητά τηλέφωνα και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών