Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 30, 2016

Έρχεται η Κάρτα του Πολίτη: Ο Τόσκας έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές για να είναι έτοιμη το 2017!


Έρχεται η Κάρτα του Πολίτη: Ο Τόσκας έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές για να είναι έτοιμη το 2017!

Η είδηση μεταδόθηκε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για λόγους επικοινωνιακής συσκότισης, αλλά και βαθύτατου συμβολισμού. Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, μέχρι το 2017 θα γίνει πραγματικότητα η «κάρτα του πολίτη», με εντολή των αμερικανών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. έχουν υπάρξει αφόρητες πιέσεις από πλευράς των αμερικανών, προκειμένου να αλλάξουν έως το 2017 οι ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών, γιατί οι παρούσες «πλαστογραφούνται εύκολα». Ήδη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ξεκινήσει να ...
τρέχει τη διαδικασία με τη σύσταση δύο επιτροπών, εκ των οποίων η μία ασχολείται με το νομοπαρασκευαστικό κομμάτι και η άλλη με τις τεχνικές προδιαγραφές.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα τα νέα δελτία ταυτότητας θα έχουν μικροτσίπ, στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά. Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των στοιχείων, καθώς τελικός στόχος είναι το μικροτσίπ να περιέχει πληροφορίες που σχετίζονται με το ιατρικό ιστορικό και την ασφάλιση του κατόχου, όπως και το ΑΦΜ.
Βεβαίως, το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν μας λέει τίποτε καινούργιο, αφού την είδηση την είχε μεταδώσει πρώτα η «Χρυσή Αυγή» ήδη από το 2015. Το μόνο νέο στην όλη είδηση είναι ότι πλέον υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί η σύνταξη του νόμου, αλλά και να κατασκευαστεί η Κάρτα του Πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί ενάντια στις επιταγές των επικυρίαρχων, οι οποίοι επιτίθενται ταυτοχρόνως σε σε όλους τους πυλώνες του Έθνους μας, στην Πίστη, την Φυλή και την κοινωνική συνοχή του. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών