Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016

ΣΒΗΝΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ… ΑΓΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Για μια ακόμα φορά –πολλοστή- αποδοκιμάστηκε από διαδηλωτές ο αρχηγός των Λαφαζανίστας. Ενώ, λοιπόν, επέστρεφε –μαζί με μέλη του αριστερίστικου μορφώματός του- από «συμβολική» κατάληψη στο ΙΚΑ της Αγ. Κωνσταντίνου, έπεσε πάνω σε συγκέντρωση πυροσβεστών, στην Ομόνοια και –δοθείσης ευκαιρίας- προσπάθησε να τους καπελώσει. Αλλά, αποδοκιμάστηκε και αναγκάστηκε να πάρει δρόμο!

Πως τα καταφέρνει ο Λαφαζάνης και μαζεύει συνεχώς αποδοκιμασίες; Είναι προφανές: στην συνείδηση του κόσμου, όλοι οι αριστεροί...
είναι το ίδιο και χρεώνονται την πολιτική της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης, έστω κι αν έχουν «διαχωρίσει» τη θέση τους.

Κι εδώ, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Τσίπρα και την κομπανία του, ότι –άθελά τους- προσφέρουν μια τεράστια υπηρεσία στον τόπο: απομυθοποιούν την… αγία αριστερά!

(ΥΓ): Πως και τη γλιτώνει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας; Πρώτον, δεν πλησιάζει ούτε από απόσταση χιλιομέτρου μη απολύτως ελεγχόμενες από τους δικούς του συγκεντρώσεις. Μία φορά –με τους αγρότες στο Σύνταγμα- έκανε δηλώσεις στα σκαλιά της βουλής –απόσταση… μικρότερη του χιλιομέτρου- περιβαλλόμενος από καμιά 50αριά τραμπούκους του ΠΑΜΕ και γιουχαρίστηκε εντόνως. Αλλά, τα ΜΜΕ των (κατακόκκινων…) ολιγαρχών του πλούτου, έδειξαν τις δηλώσεις κι «έκοψαν» τις αποδοκιμασίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών