Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Γιατί κηδεύτηκε με τέτοιες τιμές ο Γεράσιμος Αρσένης;!

Γράφει ο Αινείας

Κηδεύτηκε με τιμές "αρχηγού κράτους" ο Γεράσιμος Αρσένης και με έξοδα της ελληνικής πολιτείας για την προσφορά του στην πατρίδα, διαβάζω σε ορισμένα ειδησιογραφικά site.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί φορείς εξέδωσαν "συγκινητικές" επιστολές και δελτία τύπου που μιλούσαν για το βαρύ πένθος τους και τη σημαντικότητα του θανόντος για την Ελλάδα και το πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι, ενώ τα μεγαλύτερα ΜΜΕ αφιέρωσαν ολόκληρες "σελίδες" με φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Ο Γ. Αρσένης θα μείνει στην Ιστορία ως ο "κάτσε καλά Γεράσιμε" που υποτιμητικά μαθητές και φοιτητές του απήθυναν κατά τις μεγάλες διαδηλώσεις - καταλήψεις της δεκαετίας του 90, ενώ είναι ο....
άνθρωπος που κατά την περίοδο της πιο γκρίζας στιγμής της σύγχρονης ιστορίας μας, τα Ίμια το 96, δείλιασε μπροστά στο εθνικό χρέος που είχε να υπαρασπιστεί τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ως επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας.

Ο Γεράσιμος Αρσένης επέδειξε έργο "ουσιώδες"... Μέλος της Λέσχης Bilderberg το 1994 και επιφανής Μασόνος, αφαίρεσε από όλα τα σχολικά βιβλία τις "κακές λέξεις" "Μασονία" και "Σιωνισμός", για να προταθεί το 2012, εν μέσω θυελλώδους οικονομικών και πολιτικών γεγονότων στην Ελλάδα, από τον Τσίπρα ως "Πρωθυπουργός κοινής αποδοχής" (Σαν το Παπαδήμο).

Ήταν ο άνθρωπος, που παρά την εσωτερική προπαγάνδα για τις "ελληνοαραβικές σχέσεις" του ΠΑΣΟΚ, που πρώτος, σε συνεργασία με τον τότε Πρωθυπουργό "Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς" Σημίτη (Ααρόν Αβούρης) προσέγγισε το Ισραήλ σε τέτοιο βαθμό που ο διάσημος Ιουδαίος διεθνολόγος - στρατηγικός αναλυτής της AJC και μετέπειτα του επίσημου κράτους του Ισαρήλ, Yossi Alpher, στο βιβλίο του  "Periphery: Israel's Search for Middle East Allies" αποκαλύπτει στις σελίδες 110 έως 114 ότι το Ισραήλ βρήκε έναν αναπάντεχο σύμμαχο στην Ελλάδα επί των ημερών του Γεράσιμου Αρσένη σε υπουργικούς θώκους στο ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε στα σημαδιακά 67 χρόνια από την ίδρυση του Ισραήλ και 25 από την επίσημη έναρξη των διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα βρέθηκε στις πρώτες θέσεις στην εκδήλωση του ΚΙΣ για το γεγονός, παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του.

Ίσως από τα παραπάνω να σας λύθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με το γιατί αφιερώθηκε τόσος χρόνος και χρήμα στον Γεράσιμο Αρσένη.
Ήταν ένας "άξιος" πρεσβευτής του παγκόσμιου Σιωνιστικού κατεστημένου που εκπλήρωσε το χρέος του και τιμήθηκε δεόντως με....λεφτά δικά μας!


2 σχόλια:

  1. Από τα φοιτητικά του χρόνια κιόλας έπαιρνε χαρτζιλίκι από τα διάφορα "εκλεκτα" ιδρύματα και το ΝΑΤΟ...
    Καθόλου τυχαίο λοιπόν που αργότερα είχε διάφορες θέσεις στον ΟΗΕ και έπειτα σε Τράπεζες και υπουργεια...
    Φρόντισαν μια χαρά γι αυτόν τα αφεντικα...όπως διαχρονικά για όλους τους υπαλλήλους - πολιτικούς αριστερους-δεξιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών