Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 09, 2016

ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΣΧΑ

fulladio_2
Με ένα φυλλάδιο 32 σελίδων γραμμένο στα ελληνικά, τα αραβικά, τα φαρσί και στα αγγλικά (στα ελληνικά και στα αγγλικά γιατί γράφτηκε άραγε;) θα προσπαθήσει από τη Δευτέρα η συγκυβέρνηση των γελοίων να… πείσει τα «προσφυγάκια» να την κάνουν από το λιμάνι του Πειραιά, γιατί πλησιάζει το Πάσχα και… ζορίζονται.
Στο φυλλάδιο αυτό, οι γελοίοι, αφού εκφράζουν την… αγάπη τους για τα «προσφυγάκια» («σας αγαπάμε…!») και χαρακτηρίζουν τον τσαντηρομαχαλά «χρυσή σελίδα στην ιστορία του Πειραιά», τα ενημερώνουν ότι έρχεται Πάσχα και πρέπει να φύγουν, για να μην ξεσηκωθούν οι ιθαγενείς. Τέλος, οι γελοίοι ενημερώνουν τα «προσφυγάκια», ότι τα πάντα (παροχές μετακίνησης, διαμονής, σίτισης και υγειονομικής φροντίδας) είναι δωρεάν – δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων.
Τι άλλο μένει για να....
πειστούν τα «προσφυγάκια», αν δεν πιάσει η… ερωτική εξομολόγηση; Να πάνε αυτοπροσώπως στο λιμάνι Τσίπρας και Καμμένος, να πέσουν στην… αγαπημένη τους στάση (στα… τέσσερα!) και να τα εκλιπαρήσουν να φύγουν. Κι αν εσείς γελάτε γιατί νομίζετε ότι το γράφουμε για… πλάκα, εμείς δεν το αποκλείουμε καθόλου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών