Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

«ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ», Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

AA3EEFDA55EAF78D1B2906123296FB22

Την «Μονάδα Λαϊκής Κινητοποίησης» με την επωνυμία «Ταξιαρχία της Βαβυλώνας», παρουσίασε σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του βρετανικού BBC στο Ιράκ, Όούεν Μπένετ-Τζόουνς.
Τα μέλη της Ταξιαρχίας είναι αποκλειστικά χριστιανοί του Ιράκ, που παρά τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν αν οι περιοχές τους πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών (θα είναι οι πρώτοι που θα αποκεφαλιστούν…), δεν λιποτάκτησαν για να πάνε στην Ευρώπη, εμφανιζόμενοι ως «προσφυγάκια».
Η Ταξιαρχία έχει την έδρα της σε....
χριστιανικά χωριά κοντά στην Μοσούλη και ηγέτης της είναι ο Ραγιάν αλ Κιλντανί, ο οποίος δήλωσε τα εξής:
«Αυτά που έκανε στους χριστιανούς το Ισλαμικό Κράτος είναι φριχτά. Είναι το απόλυτο κακό. Είμαστε η πρώτη χριστιανική δύναμη στην Ιστορία του Ιράκ. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε πολύ αποτελεσματικές αμυντικές δυνάμεις. Κανένας δεν θα κάνει κακό στους χριστιανούς. Κάποιοι χριστιανοί είδαν τα σπίτια τους να καταλαμβάνονται από άλλους. Πήγα εγώ προσωπικά σε αυτές τις κατοικίες για να πω στους ανθρώπους που ζουν  εκεί να τις εγκαταλείψουν. Τα δεινά για τους χριστιανούς τελείωσαν. Πρέπει να πολεμήσουμε. Πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας».
Προς ενημέρωσή σας, αναφέρουμε ότι οι χριστιανοί του Ιράκ είναι το 5% του πληθυσμού και είχαν πλήρη δικαιώματα επί της διακυβέρνησης της χώρας από τον Σαντάμ Χουσεΐν. Μάλιστα, ο μέχρι τέλους αντιπρόεδρος του Ιράκ, ήταν ο χριστιανός Ταρέκ Αζίζ. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών