Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ φώναξαν οι Εθνικιστές στον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Οι δρόμοι του Πειραιά, μια πόλη που μαστίζεται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και από τα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, κατακλύστηκαν από Έλληνες Εθνικιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ... 
 
 


Σε μια περιοχή αποκλεισμένη από δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ και με την ανοχή της παράνομης αντισυγκέντρωσης από μια χούφτα παρακρατικούς "αντιρατιστές", χιλιάδες Έλληνες εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης.Την ώρα που η κυβέρνηση των λαθρομεταναστών μεριμνά για τους εισβολείς και αδιαφορεί για τους Έλληνες, οι Εθνικιστές έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε να διαλυθεί το Εθνικό κράτος των Ελλήνων.Στην δυναμική συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης τον λόγο πήραν εκπρόσωποι των επιτροπών κατοίκων Πειραιά, ο περιφερειακός σύμβουλος, Περικλής Μουλιανάκης, οι βουλευτές Πειραιά Ι. Λαγός και Ν. Κούζηλος και ο βουλευτής Αττικής, Η. Κασιδιάρης.

 


Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως η συγκέντρωση δεν είναι κομματική, αλλά Εθνική και ότι ο Αγώνας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους!Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

 
 
 
 
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών