Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016

Ένα εξαιρετικό άρθρο από την «Δημοκρατία» για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων


Ένα εξαιρετικό άρθρο από την «Δημοκρατία» για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων

Πολύ σωστό και επίκαιρο το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» της Τρίτης, το οποίο υπό τον τίτλο «Ανεπιθύμητοι οι Έλληνες;» λέει τα εξής: «Η καρδιά των ανελεύθερων καθεστώτων, των τριτοκοσμικών δικτατοριών, των μπανανιών απανταχού της Γης είναι η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Οι νόμοι χρησιμοποιούνται σαν συμβόλαια εξόντωσης όλων όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο της εξουσίας. Όποιος φίλος ή σύμμαχος των κρατούντων τους παραβαίνει δεν ενοχλείται. Μπορεί να συνεχίσει την έκνομη δραστηριότητά του για όσο καιρό θα διάκειται φιλικά εκείνος προς το σύστημα και τούμπαλιν. Όμως, αν κάποιος «εχθρός» του καθεστώτος παραβιάσει ή φανεί ότι παραβιάζει έστω κατ΄ελάχιστον τη νομοθεσία, τότε...
επιστρατεύεται όλος ο μηχανισμός της καταστολής και της «τήρησης» του νόμου, για να «συνετίσει», δηλαδή να εκδικηθεί, τον αντιφρονούντα. Αυτή η πρακτική συνιστά τη μεγαλύτερη δυνατή προσβολή στην έννοια της δικαιοσύνης και προοιωνίζεται μόνο δεινά για το κοινωνικό σύνολο. Αυτή η αθλιότητα συμβαίνει στην Ελλάδα και εκδηλώνεται συχνότατα. Ως «εχθροί» του καθεστώτος λογίζονται οι Έλληνες, ενώ «σύμμαχοι» της εξουσίας θεωρούνται οι αλλοδαποί – πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανύπαρκτη αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας και της σωρείας των παραβάσεων του νόμου που διαπράττονται καθημερινά στην Ειδομένη, στον λιμένα του Πειραιώς και στα νησιά που έχουν βουλιάξει από το μεταναστευτικό τσουνάμι.
Οι αλλοδαποί εισβάλλουν σε ιδιωτικούς χώρους, βιαιοπραγούν, ακινητοποιούν συρμούς καταλαμβάνοντας τις σιδηροτροχιές, απειλούν να καταστρέψουν εγκαταστάσεις (!) του Δημοσίου, διαμηνύουν ότι θα εξεγερθούν και εν γένει αρκετοί απ΄αυτούς συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής. Πώς απαντά το κράτος σε αυτό; Με την απουσία, τη σιωπή και τις γλοιώδεις απομιμήσεις σωφροσύνης στις οποίες επιδίδονται οι λογάδες πολιτικοί της απραξίας και των φιλοϊσλαμικών ιδεοληψιών. Όταν οι Έλληνες αξιώνουν την εφαρμογή του νόμου ή διαμαρτύρονται για την καταστροφή του τόπου τους λόγω της ίδρυσης hot spot στην περιοχή τους, ξυλοκοπούνται ανελέητα από τα ΜΑΤ – όπως έγινε την Κυριακή το βράδυ στη Χίο. Αυτή η πρακτική της πολιτικής εξουσίας δεν περνά απαρατήρητη και περνά στους Έλληνες το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα και ότι βρίσκονται υπό διωγμό!».
Προσυπογράφουμε το εξαιρετικό κείμενο της εφημερίδας, με μια δική μας προσθήκη. Πως η διαπίστωση (και όχι το ερώτημα) ότι οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι δεν είναι μόνο απόφαση της νυν κυβέρνησης, αλλά και των υπολοίπων μνημονιακών (και όχι μόνο) κυβερνήσεων που προηγήθηκαν. Μπορεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να το έχει παρακάνει, αλλά είναι ακριβώς αυτό που λένε ότι «δεν κράτησε κανένα πρόσχημα», σε αντίθεση με τις προηγούμενες εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις, οι οποίες προσπαθούσαν να κρατήσουν την προδοτική γύμνια τους με κάποιο προσχηματικό και ευκαιριακό φύλλο συκής.
Το «συνταγματικό τόξο» έχει στοχοποιήσει τον Ελληνικό Λαό συνολικά και συλλογικά, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο έχει βάλει στο στόχαστρο με διαβολές, συκοφαντίες, σκευωρίες και προσπάθειες ηθικής και φυσικής εξόντωσης την πιο Συνειδητοποιημένη έκφραση του Ελληνισμού, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όταν ένα ολόκληρο καθεστώς νομιμοποιεί την παρανομία εναντίον της πολιτικής έκφρασης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, με αισχρές μεθόδους που θυμίζουν Σοβιετική Ένωση την δεκαετία του 1930, δεν του είναι καθόλου δύσκολο να εξαπολύει απειλές, τρόμο και βία απέναντι και σε ανήμπορους και ανυπεράσπιστους συμπατριώτες μας. Το ανθελληνικό κράτος των γραικύλων μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και πράττει τα δέοντα για την επίταξη αυτού του αντεθνικού και αντιλαϊκού σκοπού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών