Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 03, 2016

Η "αλληλεγγύη" είναι κερδοφόρα... ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ (ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ…) ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ 20ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ» ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ!

mko-lathrom__article
Μετά την αποκάλυψη της (πρώην πλέον) αριστερής και «αλληλέγγυας» ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου City Plaza στο «Πρώτο Θέμα», ότι τα «αλληλέγγυα» συντρόφια παντελονιάζουν ένα εικοσάρικο την ημέρα από τα «προσφυγάκια», ως ενοίκιο για την «φιλοξενία», ακολούθησε απάντηση των καταληψιών της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες». Ιδού: 

«Η Αλίκη στη χώρα του Θέμου

Χωρίς καμία έκπληξη διαβάσαμε στο....
«Πρώτο Θέμα» της 29ης Απριλίου ότι παίρνουμε 20 ευρώ από κάθε πρόσφυγα (και μάλιστα την ημέρα!) για να του εξασφαλίσουμε τη στέγασή του και πως είμαστε ο δούρειος ίππος ενός σκοτεινού σχεδίου της κυβέρνησης, των ΜΚΟ κ.λπ.
Είναι προφανές ότι μία πρώην αριστερή ξενοδόχος και ένας για πάντα ακροδεξιός εκδότης μπορούν να συκοφαντήσουν ανενδοίαστα. Είμαστε άλλοι κόσμοι. Τους αναγνωρίζουμε λοιπόν το ελαφρυντικό ότι δεν μπορούν να φανταστούν τίποτα χωρίς κέρδος και σκοπιμότητα – το λέει εξάλλου ρητά σε σχετική δήλωσή της η κ. Παπαχελά: «Ζούμε στον καπιταλισμό, όχι στα σοβιέτ». Οπότε, πέρα από τη σκοπιμότητά τους, δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι υπάρχουν αλληλέγγυοι, ανιδιοτελείς άνθρωποι που χωρίς οικονομία δυνάμεων και συναισθημάτων, επειδή απλώς θεωρούν ότι η ευτυχία είναι συλλογικό διακύβευμα, βρίσκονται στο πλευρό κάθε κατατρεγμένου. Εν πάση περιπτώσει, ο «κομιστής» μαυροτρύπας, εκπρόσωπος του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής, μας έχει συνηθίσει στο μοναδικό μείγμα κυνισμού, βρωμιάς και αυτοεξευτελισμού που προσωποποιεί. Στην κ. Παπαχελά όμως, την οποία τώρα γνωρίσαμε, επειδή διαπιστώνουμε μια διολίσθηση στις συμμαχίες της προς την ακροδεξιά των τηλεοπτικών σκουπιδιών, συνιστούμε προσοχή και αυτοσυγκράτηση».
Τρεις συντομότατες παρατηρήσεις:
1ον) Ο «για πάντα ακροδεξιός εκδότης» ήταν παλαιότερα σύντροφός τους, στην… λεβεντογέννα ΚΝΕ.
2ον) Η χλιαρή διάψευση –δια της διακωμώδησης- στα περί 20ευρου, είναι στην ουσία επιβεβαίωση των καταγγελιών. Διότι, οι «ανιδιοτελείς» θα μπορούσαν να απειλήσουν με μηνύσεις και αγωγές, σε περίπτωση που δεν αποσυρόταν το εις βάρος τους δημοσίευμα, αλλά φρόντισαν να μην το κάνουν, κρατώντας επιμελώς «πισινή». Γιατί, μπορεί η καταγγέλλουσα να έχει και αποδείξεις γι’ αυτά που λέει!   
3ον) Οι «συστάσεις» τους περί «προσοχής και αυτοσυγκράτησης», είναι βεβαίως καλυμμένες αλλά σαφέστατες απειλές προς την πρώην συντρόφισσα, για να βουλώσει το στόμα της και να μη βγάζει τα «αλληλέγγυα» άπλυτα στη φόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών