Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

Το ΕΛΑΜ πανάξια στην Κυπριακή βουλή - Οι δύο νέοι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές της Κύπρου μαςΤο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μπαίνει Ελεύθερα Επάξια και Επίσημα πλέον στη Βουλή των Αντιπροσώπων, παρά τον ανηλεή πόλεμο των διαφόρων κομμάτων και των εμποδίων τους που χρησιμοποίησαν με δικτατορικούς τρόπους εναντίον μας και τον ρόλο που έπαιξαν τα Μ.Μ.Ε με συνεχή διάκριση εις βάρος του Κινήματός μας.
Δύο Πανάξιους και ΤΙΜΙΟΥΣ Ανθρώπους, εξέλεξε ο Κυπριακός Ελληνισμός, τον Πρόεδρο μας τον κ. Χρίστο Χρίστου και τον επαρχιακό Αμμοχώστου κ. Λίνο Παπαγιάννη οι οποίοι θα μας αντιπροσωπεύσουν Επάξια στις απαιτήσεις των καιρών. Είναι Άξιοι συγχαρητηρίων και να τους.....
ευχηθούμε όπως το Έργο τους, βρει απήχηση στη βουλή, για να τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το βαρύ πρόγραμμά τους για το καλό της Πατρίδας και του λαού μας.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Ε.ΛΑ.Μ, οι οργανωτικοί, τα Στελέχη, Μέλη, φίλοι και όσοι εργάστηκαν σκληρά, που τις νύκτες τις έκαναν μέρες για να φέρουν εις πέρας την τεράστια ΝΙΚΗ. Χαίρομαι ειλικρινά, όταν βλέπω παιδιά με τις μαύρες φανέλες στους δρόμους των πόλεων και της υπαίθρου να εργάζονται εντατικά μέρα και νύκτα, με Πίστη στην Πατρίδα και που προσφέρουν Έργο Θεάρεστο. ΕΥΓΕ!
Άξιοι Συγχαρητηρίων είναι και οι συμπολίτες μας, που χειροκροτούν τα παιδιά μας κρατώντας Ελληνικές Σημαίες και Αγωνίζονται στους δρόμους για ένα καλύτερο αύριο.
Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που μας Τίμησε με την ψήφο του και μας δίνει συγχαρητήρια για τη Μεγάλη μας ΝΙΚΗ. Δίνουμε την υπόσχεσή μας ότι θα σταθούμε δίπλα στον κάθε Έλληνα Κύπριο που αναζητά παρηγοριά και Δικαιοσύνη. Εμείς δεν ξεγελάμε τον κόσμο με ψεύτικες δεσμεύσεις. Εμείς είμαστε Εθνικιστές που Αγαπάμε την Πατρίδα μας και δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουμε την Σπαρτιάτικη μας Ασπίδα και το ξίφος.
Εμείς λέμε, Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! Μας διακατέχει ο Πατριωτισμός, ο Σεβασμός, η Ειλικρίνεια, η Πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα και ανοίγουμε φωτεινές λεωφόρους.
Με Εκτίμηση, Άριστος Κακουλής
Χρίστος Χρίστου, βουλευτής Λευκωσίας - πρόεδρος ΕΛΑΜ

Λίνος Παπαγιάννης, βουλευτής Αμμοχώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών