Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 14, 2016

Η Χρυσή Αυγή στη Σπάρτη: “Οι Έλληνες αγρότες θα αναστήσουν την Πατρίδα μας” ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Μέγα πλήθος Λακώνων πατριωτών συνέρρευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης για την εθνικιστική εκδήλωση με κεντρικό θέμα: "Ο αγροτικός τομέας ως βάση της εθνικής οικονομίας".
Η Λακωνία είναι ένας νομός κατ' εξοχήν...
αγροτικός που πλήττεται βάναυσα από τα νέα μνημονιακά μέτρα της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ και εκατοντάδες Σπαρτιάτες έδωσαν βροντερό παρόν στην συγκέντρωση.
 
Οι ομιλητές ευρωβουλευτής Στρατηγός Γ. Eπιτήδειος, βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής Πειραιώς Γιάννης Λαγός, ο εκδότης της "Αδούλωτης Μάνης", Γιώργος Δημακόγιαννης και ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας, Γιώργος Λουκάκος ανέλυσαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό τομέα και κατέδειξαν την καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ που υπηρετεί τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες.Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη με σχέδιο ανάταξης του πρωτογενούς τομέας, που θα δώσει νέα πνοή στην ελληνική οικονομία.

 
 


Νωρίτερα, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Επιτήδειος και ο βουλευτής Αττικής, Η. Κασιδιάρης επισκέφθηκαν το Πυροσβεστικό Σώμα και την Αστυνομία της πόλης και αφουγκράστηκαν τα προβλήματα των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών