Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 07, 2016

Την ώρα που πεθαίνουν από την πείνα οι Έλληνες οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να πετούν τα φαγητά που τους προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ από τους φόρους μας...


Παραπολιτικά: Οι λαθρομετανάστες πετούν στα σκουπίδια το φαγητό που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Παραθέτουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά":

Παρά τις προσπάθειες του υπουργείου, και εν γένει της κυβέρνησης, να διαχειριστεί πλήρως τη σίτιση των προσφύγων, καθημερινά σημειώνεται ένταση στα κέντρα φιλοξενίας. Σε όποια από αυτά τα συσσίτια λειτουργούν εδώ και πολλές εβδομάδες, όπως στη Μόρια της Λέσβου, στον Μαραθώνα και στις εγκαταστάσεις ΜΟΖΑ του Βόλου, ομάδες προσφύγων και μεταναστών διαμαρτύρονται για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού, πετώντας στα σκουπίδια τις σερβιριζόμενες μερίδες ή απέχοντας από το βραδινό γεύμα.
Σύμφωνα με....
καταγγελίες ανθρωπιστικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται υπέρ των δικαιωμάτων των προσφύγων στην Ελλάδα, οι τελευταίοι ζητούν περισσότερο κρέας και φρούτα στο μενού, ενώ άλλοι διαμαρτύρονται για τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται.
Συνήθως οι διαμαρτυρίες παίρνουν τη μορφή της ειρηνικής διαδήλωσης, όπως στον Μαραθώνα το Μεγάλο Σάββατο, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάσταση ξεφεύγει. Στη Σάμο κάποιοι μετανάστες απείλησαν με λεπίδα αστυνομικό, κατά τη διάρκεια έντονων διαμαρτυριών. Το επεισόδιο έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις και έκτοτε οι τοπικές Αρχές που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των κέντρων φιλοξενίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας την παρέμβαση της κυβέρνησης προτού η κατάσταση τεθεί εκτός ελέγχου.
Διαβάστε επίσης: Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα
ΣΧΙΣΤΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών