Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016

Θράσος συριζαίων: Πρώτα ψηφίζουν με χέρια και πόδια τα Μνημόνια και μετά κλαψουρίζουν


Θράσος συριζαίων: Πρώτα ψηφίζουν με χέρια και πόδια τα Μνημόνια και μετά κλαψουρίζουν

Με το γνωστό θράσος που τους διακατέχει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να εφαρμόσουν στην πράξη το ρητό “και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο”. Από την μια “νιώθουν τύψεις” για τα εθνοκτόνα και αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία για πολλοστή φορά ψήφισαν την περασμένη Κυριακή, από την άλλη όμως σπεύδουν να εκφράσουν την απόλυτη πίστη και προσήλωση στο κόμμα και την κυβέρνηση.
Η φανατική αντιεθνικίστρια Κατριβάνου, η οποία τώρα “ευαισθητοποιήθηκε” για να παραιτηθεί, ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ολοφάνερο ότι.....
η έχουσα εμμονή στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών και των τρανσέξουαλ “κρατάει πόρτα για τον χειμώνα”. Και το “φωτοστέφανο” της “αντιστασιακής” απέναντι στα απάνθρωπα μέτρα να έχει, αλλά και να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα για μια εκ νέου υποψηφιότητά της στις επόμενες εκλογές.
Χθες ήταν η σειρά του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, ο οποίος τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τον Τάσο Κουράκη, έγινε αποδέκτης άγριων αποδοκιμασιών στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης από αγανακτισμένους πολίτες. “Φυσικά και υπάρχουν συνειδησιακές συγκρούσεις, δεν είμαστε κυνικοί ούτε αδιάφοροι μπροστά στην κατάσταση αυτή” δήλωσε, παρομοιάζοντας την Χώρα με ασθενή που πάσχει, για να γίνει πιο πειστικός. Είπε χαρακτηριστικά ότι “παίζεται το κεφάλι της χώρας και γι' αυτόν τον λόγο η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι δυνατόν να υπολογίζει το προσωπικό πολιτικό κόστος”, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση σε αυτή τη συγκυρία εκβιάζεται από τους ξένους δανειστές και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει όρθια την κοινωνία!
Να, λοιπόν, που επανήλθαν στο προσκήνιο ξανά οι θεωρίες της συνειδησιακής τύψης, της συναισθηματικής φόρτισης, της προσωπικής αυτοθυσίας και του συνεχούς εκβιασμού εκ μέρους των ξένων. Αναίσθητοι, ανάλγητοι και κορυφαίοι πολιτικοί απατεώνες, οι συριζαίοι, επιχειρούν να βαφτίσουν “το κρέας ψάρι” και να δικαιολογήσουν με τον πλέον φτηνό τρόπο τις συνεχιζόμενες αθλιότητές τους σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών