Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Μήνυμα Μέρκελ προς νεοφιλελεύθερους ευρωπαίους: Φυλάξτε τα σύνορα, γιατί ανεβαίνει ο Εθνικισμός και θα χάσουμε τη μάσα!

Στις κοινές δηλώσεις της με τον Ιταλό πρωθυπουργό, η Μέρκελ έκανε μία σημαντική αλλαγή πλεύσης, την οποία αξίζει να σχολιάσουμε κυρίως για τα κίνητρά της. Συγκεκριμένα, η Μέρκελ απεύθυνε μομφή προς τις χώρες του λεγόμενου «Βίσενγκαρντ», οι οποίες έκλεισαν τα σύνορά τους και ταυτόχρονα κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαφυλάξει τα εξωτερικά σύνορά της.
Η Μέρκελ, κοινώς, όντας η ίδια όμηρη των πολιτικών της, έστειλε μήνυμα προς τον Τσίπρα. Κοινώς, του είπε να φυλάξει τα ελληνικά σύνορα και να φροντίσει μόνος του για τον περιορισμό των λαθρομεταναστευτικών ροών. Το κίνητρό της, βεβαίως, δεν αφορά την κοινωνική συνοχή των ευρωπαϊκών κρατών ή την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών.

Ιδού τι είπε ακριβώς: «αν δεν προστατευθούν αποτελεσματικά τα σύνορα της ΕΕ θα επιστρέψουμε στον εθνικισμό».

Δείτε το βίντεο...


Σε ολόκληρη την Ευρώπη ορθώνεται ένα εθνικιστικό τσουνάμι που απειλεί να διαλύσει την νεοφιλελεύθερη μάστιγα που επικάθεται επί των ευρωπαϊκών λαών και τους καταστρέφει. Στην Ελλάδα βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, πρωτοπόρα στον Αγώνα ενάντια στην κλεπτοκρατία και παράδειγμα όλα τα ευρωπαϊκά κινήματα. Στην Γερμανία ανεβαίνει το AfD, στην Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο και ούτω κάθε εξής.

Η Μέρκελ έδειξε από την αρχή την πρόθεσή της να αλλοιώσει την φυλετική υπόσταση της Ευρώπης και να την προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στην μετατροπή της σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, με όλα τα άσχημα παρελκόμενα. Όμως, η άνοδος των Εθνικιστών και η πιθανή απώλεια της Γαλλίας και της Αυστρίας (σε πρώτη φάση) για τους νεοφιλελεύθερους – αμερικανόδουλους, οδηγεί σε αυτή την αναδίπλωση.

Συνεπώς, ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι Εθνικιστές και οι Χρυσαυγίτες (κυρίως) θα έπρεπε οι Λαοί της Ευρώπης να τους εφεύρουν!

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών