Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, ΜΟΝΟ «ΔΙΩΞΕΙΣ» ΜΕ… ΤΑΞΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!

genoktonia_607_486_577_324
Γράφει ο Αντίοχος

Την επέτειο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ποντίων έχουμε σήμερα, την οποία προσβάλλουν βάναυσα οι λυσσαλέοι ανθέλληνες του σταλινισμού!
Οι οποίοι, όταν προέκυψε το θέμα με τον διακηρυγμένο αρνητή της γενοκτονίας, σύντροφό τους Φίλη, είχαν εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση: «Είναι γνωστό ότι η πορεία της συγκρότησης του έθνους – κράτους της τουρκικής αστικής τάξης συνοδεύτηκε από διώξεις των διαφόρων μειονοτήτων, ανάμεσά τους και οι Έλληνες του Πόντου. Τα πλήγματα δεν ήταν ίδια σε....
όλους, αφού ο φτωχός λαός ήταν αυτός που υπέστη τις μεγαλύτερες συνέπειες. Δεν είχαν απέναντί τους γενικά και αόριστα τους Τούρκους, αλλά την αστική τάξη της Τουρκίας, η οποία ήθελε να βγάλει από τη μέση το ελληνικό κεφάλαιο, καθώς και την αστική τάξη της Ελλάδας, η οποία τους άφησε στη μοίρα τους».
Παρατήρηση 1η: Μιλάνε γενικώς και αορίστως για «διώξεις» και όχι για «γενοκτονία».
Παρατήρηση 2η: Υποστηρίζουν, πως δεν εσφάγησαν όλοι οι Πόντιοι, αλλά μόνον οι φτωχοί! Άρα, απαλλάσσουν τους κεμαλομπολσεβίκους από την κατηγορία της εθνοκάθαρσης (που είναι η πεμπτουσία της γενοκτονίας…), εφόσον οι σύμφωνα με αυτούς «διώξεις» έγιναν με… ταξικά κριτήρια. Το ίδιο συμπέρασμα εξάγεται κι από την εξωφρενική άποψη, πως τις «διώξεις» δεν τις έκαναν όλοι οι Τούρκοι, αλλά μόνο η… αστική τους τάξη!!!
Συμπέρασμα: Μια φορά προδότες (στην Μικρασία)- για πάντα προδότες οι μπολσεβίκοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών