Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

(Φον) Δημητράκης Αβραμό: Οι Εθνικιστές είναι οι εχθροί του συστήματός μας! Γιατί άραγε όχι οι κομμουνιστές;

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (δηλαδή τους Ευρωπαίους τοκογλύφους…), και ο (φον) Δημητράκης Αβραμόπουλος, ο οποίος τυγχάνει Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε., εξέφρασε την ανησυχία του για την επιστροφή των… «φαντασμάτων του λαϊκισμού και του εθνικισμού», κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την… ευρωπαϊκή ιδέα.

Ο (φον) Δημητράκης εξέφρασε τις συγκεκριμένες… αγωνίες του στη διεθνή διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης για «την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων», που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ναύπλιο. Ιδού οι… ανησυχίες του, που είναι και ανησυχίες κάθε καλού συστημικού, Αμερικανού και Ευρωπαίου: «τα φαντάσματα...
του εθνικισμού, του λαϊκισμού, της διαίρεσης έχουν επιστρέψει στην Ευρώπη, φέρνοντας μαζί τους μίσος και φανατισμό. Η ευρωπαϊκή ιδέα κινδυνεύει να δολοφονηθεί εκ των έσω».

(ΥΓ): Αφελής ερώτηση: γιατί άραγε ο Αβραμό –και οι υπόλοιποι συστημικοί- «ανησυχούν» μόνο για τους εθνικιστές κι όχι για κάποιους άλλους, που διακηρύσσουν ότι είναι… ασυμφιλίωτοι εχθροί της… ευρωπαϊκής ιδέας (κομμουνιστές, τζιχαντιστές, κ.α.); Προφανώς γιατί όλοι αυτοί είναι υπό τον έλεγχο του συστήματος, ενώ οι εθνικιστές όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών