Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 15, 2016

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Η παρακάτω είδηση είναι από το διαδικτυακό «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα:

«Αντιφασιστική συγκέντρωση με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής
Σε εξέλιξη είναι η αντιφασιστική συγκέντρωση...
και πορεία περίπου 150 ατόμων, η οποία πραγματοποιείται και με αφορμή εκδήλωση της νεολαίας της ΧΑ στο πάρκο της Χωροφυλακής στις 7 το απόγευμα. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Μεσογείων στην άνοδο από Μιχαλακοπούλου και στην κάθοδο από Κατεχάκη. Στο στόχαστρο των αντιφασιστικών κινήσεων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και της ΚΕΕΡΦΑ, που διοργανώνουν το συλλαλητήριο βρέθηκε χθες και η δημοτική αρχή της Αθήνας που παραχώρησε το χώρο στο Πάρκο Χωροφυλακή, τονίζοντας πως «είναι πρόκληση εκεί που βρίσκεται μνημείο του Μπελογιάννη, το οποίο βανδάλισαν με ναζιστικά σύμβολα οι χρυσαυγίτες, να τους δίνεται άδεια για την πραγματοποίηση σύναξης μίσους».

Προσέξτε! Έχουν ρεπορτάζ από την αντισυγκέντρωση των περιθωριακών – παρακρατικών στοιχείων, αλλά όχι από την εκδήλωση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Να την χαίρονται!

(ΥΓ): Προβοκατόρικη ερώτηση: Γιατί άραγε το κεφάλαιο –«γέννημα – θρέμμα» του οποίου είναι η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με την μαρξιστική προπαγάνδα- δεν προβάλλει το… «γέννημα- θρέμμα» του, αλλά αυτούς που –θεωρητικά- θέλουν να το… τσακίσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών