Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

Η ανθελληνική κυβέρνηση συνέλαβε και απαγόρευσε τη μετάβαση του Ρώσου καθηγητή Dugin στο Άγιο Όρος!


Η ανθελληνική κυβέρνηση συνέλαβε και απαγόρευσε τη μετάβαση του Ρώσου καθηγητή Dugin στο Άγιο Όρος!

Συνειδητό σαμποτάζ των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας από τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ και των διεθνών τοκογλύφων

Δραματικές κι επικίνδυνες διαστάσεις για τα εθνικά μας συμφέροντα φαίνεται να παίρνει η πλήρης υποταγή της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους και τον αμερικανικό παράγοντα, αφού πλέον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ανίκανοι να κρατήσουν έστω και τα προσχήματα ως προς την άσκηση εξωτερικής και διπλωματικής πολιτικής.
Νέο δείγμα της υποτέλειας τους αποτελεί η είδηση για την σύλληψη του Ρώσου πανεπιστημιακού και συμβούλου του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος χθες το απόγευμα κατά τη μετάβαση του από τη Μόσχα στη Θεσσαλονίκη...
συνελήφθη από τις τοπικές αρχές οι οποίες των ενημέρωσαν πως δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα, χωρίς ωστόρο να διευκρινιστούν οι λόγοι για μια τόσο προκλητική και παράλογη απόφαση. Ο καθηγητής Ντούγκιν μετέβη στη Θεσσαλονίκη για με τελικό προορισμό το Άγιο Όρος, για να καλύψει την επικείμενη επίσκεψη του Πούτιν στον ιερό αυτό χώρο στα τέλη Μαΐου.
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο και εκατομμύρια άλλους πιστούς, τόποι λατρείας όπως το Άγιο Όρος και η χριστιανική ορθόδοξη πίστη δε συνάδουν με τα αποδεκτά ήθη των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ που εκτελούν εντολές των θαμώνων των συναγωγών και ουδόλως ενοχλούνται από την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, εξαιτίας της αθρόας εισβολής εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη χώρα.
Η συγκυρία και ο τρόπος διαχείρισης της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν είναι. Τη στιγμή που φαίνεται να υπάρχει μια κάποια διάθεση επαναπροσέγγισης της Ελλάδος από τη Ρωσία με πρώτο βήμα την επικείμενη του Πούτιν στο Άγιο Όρος και με τους όρους μιας ευρύτερης συνεργασίας να παίρνουν ολοένα και ξεκάθαρη μορφή (λαθρομετανάστευση, επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας, εισβολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο) η Αθήνα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τορπιλίσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελλάδα όχι μόνο «ανήκει εις την Δύσην», αλλά θυσιάζεται κυριολεκτικά για τα συμφέροντα της.
Τη στιγμή που η χώρα έχει εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία, που έχει καταργήσει στην πράξη τα σύνορα της και αποδέχεται παράλληλα με την τουρκική επεκτατικότητα εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, κηρύσσει ανεπιθύμητο στη χώρα έναν διακεκριμμένο Ρώσο πανεμπιστημιακό, ο οποίος μάλιστα, ανοιχτά δηλώνει υπέρμαχος της σύναψης συμμαχίας ανάμεσα στις δύο χώρες!
Ο Τσίπρας εν κατακλείδι είναι ένας γνήσιος συνεχιστής της πολιτικής των μνημονίων, αντιγράφοντας με τυφλή πίστη τους προκατόχους του. Οι Βενιζέλος και Σαμαράς ήταν αυτοί που πρώτοι υπέγραψαν την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας με αφορμή τον εμφύλιο στην Ουκρανία (με αποτέλεσμα το εμπάργκο της Ελλάδος από τις ρωσικές αγορές) για να τους διαδεχθεί σήμερα ο νεομνημονιακός πρωθυπουργός σε ένα ρεσιτάλ δουλοπρέπειας προς τον παγκόσμιο αφέντη, για να επικυρώσει την ηγεμονία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και να χτυπήσει τον ρώσικο παράγοντα.
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την συγκυβέρνηση και τα κόμματα του λοιπού «δημοκρατικού» τόξου για την στάση τους και τους καταγγέλει ως εθνικά και διπλωματικά επικίνδυνους γιατί με τις πράξεις τους εμπλέκουν τη χώρα συνειδητά σε νέες πολύπλοκες καταστάσεις που είναι ανίκανοι να διαχειριστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών