Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

GUARDIAN: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ (TSIPRAS, PODEMOS Κ.ΛΠ.) ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ!

europanatione__article

Γράφει ο Αντίοχος

Με την παραδοχή, ότι τα αριστερά ανδρείκελα της Νέας Τάξης Πραγμάτων (mister Tsipras, Podemos, κ.λπ.) είναι η τελευταία γραμμή άμυνας των παγκοσμίων εξουσιαστών απέναντι στον εθνικισμό, ολοκληρώνεται περισπούδαστο άρθρο του δημοσιογράφου Όουεν Τζόουνς  στην καθεστωτική Guardian, υπό τον τίτλο: «Η άνοδος της ακροδεξιάς». Ιδού το «ζουμί» του άρθρου των τρομαγμένων καθεστωτικών:
«Ποτέ άλλοτε μετά το 1945 δεν είχαν δυνάμεις της άκρας και ξενοφοβικής Δεξιάς τέτοια υποστήριξη στην ευρωπαϊκή ήπειρο… Από την Πολωνία έως την Ιταλία, την Ελβετία έως την Ελλάδα, τη Σουηδία έως την Ολλανδία, η....
ριζοσπαστική Δεξιά ανθεί. Δεν πρόκειται για ένα φαινόμενο που περιορίζεται στην Ευρώπη. Και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μια ρατσιστική, ισλαμοφοβική «εναλλακτική Δεξιά» συσπειρώνεται πίσω από την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ…
Από την κατάρρευση της σοσιαλδημοκρατίας έχουν ωστόσο επωφεληθεί και νέα κινήματα της Αριστεράς (Ποδέμος, ΣΥΡΙΖΑ, Κόρμπιν, Σάντερς). Και εάν η νέα Αριστερά δεν επιτύχει, τότε το μέλλον της Ευρώπης θα το διαμορφώσει η άκρα Δεξιά».
(ΥΓ): Πάντως, εις ότι αφορά την Ελλάδα, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Η νέα αριστερά των Τσίπρα-Καμμένου έχει ήδη αποτύχει παταγωδώς και η αποτυχία της αυτή δεν είναι αναστρέψιμη! Να ετοιμαζόμαστε, λοιπόν!

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει αλλά στο Facebook οι πρώην οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ τουμπεκί ψιλοκομμένο την έχουν κάνει. Λέξη δεν τολμούν να αρθρώσουν για τα πολιτικά. Ούτε κουβέντα για τους φασίστες του δημοκρατικού τόξου δεν λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών