Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 12, 2016

Φραπεδοπρόεδρος Λεβέντης: "Στην ποδιά μου σφάζονται Τσίπρας και Κούλης για ποιός θα με πάρει μαζί του στην Κυβέρνηση"

Γράφει ο Αινείας

Τον Σεπτέμβριο του 2015 οι απολιτίκ Έλληνες αηδιασμένοι από την πολιτική κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοψήφισμα που έσειρε τη χώρα σε ένα νέο πιο επαχθές Μνημόνιο αλλά και την πλήρη απαξίωση της Νέας Δημοκρατίας, μαζικά επιχείρησαν να ψηφίσουν αντισυστημικά και "πατριωτικά".

Ο κύριος αποδοχέας αυτής της αγανάκτησης υπήρξε ο πρώην υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και με δικό του τηλεοπτικό σταθμό, κωμικός - πολιτικός, Β. Λεβέντης.
Μια γραφική τηλεοπτική φιγούρα, που παρασιτούσε μεταξύ μεταμεσονύκτιων εκπομπών και μπουζουκιών.

Τελικά όμως αποδεικνύεται πώς δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο, καθώς από....
την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Κοινοβούλιο αντιμετωπίστηκε με σεβασμό, ως "δικός τους άνθρωπος" από το καθεστώς, και φυσικά βρήκε στάσιδι σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ.

Ένα όμως από τα "κουσούρια" που του άφησε η προηγούμενη κατάστασή του ήταν η αλόγιστη ομιλία του, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες και μετά το πρόσφατα "Είμαι άνθρωπος των Αμερικάνων. Μου τα λένε όλα", πήγε και ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας ότι απότελεί τον αντικείμενο του πόθου τόσο για τον Τσίπρα, όσο και τον Κούλη.

Πιο συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ όπου και ήταν καλεσμένος, διηγήθηκε ένα παραπολιτικό δρώμενο που έλαβε χώρα κατά την επίσκεψή του στα Ποσειδώνια, όπου συναντήθηκε και με τον Τσίπρα και με τον Κούλη.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πλησίασε και του είπε "Μπορώ να κάνω μ' αυτούς οικουμενική κυβέρνηση;", δείχνοντάς του τον Αλέξη Τσίπρα! Μάλιστα συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε ότι μαζί του ευχαρίστως θα έκανε, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύνατο.  Στην συνέχεια μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως τον πλησίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προφανώς είχε δει το...  πηγαδάκι των δύο ανδρών και του είπε: "Δεν πιστεύω να τα βρήκατε;".

Υ.Γ.
Υπάρχει πάτος στο βαρέλι της αξιοπρέπειας Τσίπρα και Κούλη. Μετά το παραπάνω φυσικά και....ΟΧΙ

Υ.Γ.2
Ως πότε θα χάνουν την ψήφο τους σε καθεστωτικούς καιροσκόπους οι Έλληνες ψηφοφόροι που θα τους κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τους, ακόμη και την επομένη των εκλογών;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών