Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

Τραγική αποτυχία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη: Εσωκομματικές συγκεντρώσεις σε άδειες καρέκλες


Τραγική αποτυχία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη: Εσωκομματικές συγκεντρώσεις σε άδειες καρέκλες

Υποτίθεται ότι η ΝΔ βρίσκεται σε «τροχιά εξουσίας», αλλά η εικόνα της εσωκομματικής λειτουργίας της είναι ξεκάθαρα αποκαρδιωτική. Οι νομαρχιακές συνελεύσεις των τεσσάρων ΝΟΔΕ του νομού Θεσσαλονίκης ήταν παταγώδης αποτυχία για τη ΝΔ, καθώς οι αίθουσες ήταν άδειες από κόσμο.
Διαβάζοντας τις τοποθετήσεις των συνέδρων στις συναντήσεις αυτές, είναι αντιληπτή η ατμόσφαιρα δυσφορίας που επικρατεί στους οργανωμένους νεοδημοκράτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΝΔ.
Ένα κόμμα εντελώς ανίκανο να...
εισπράξει την λαϊκή αγανάκτηση και οργή για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν μπορεί να διοργανώσει εσωκομματικές εκδηλώσεις με μια έστω και στοιχειωδώς σοβαρή παρουσία ανθρώπων. Ένα κόμμα με εντελώς αναιμική παρουσία στις εσωτερικές του εκδηλώσεις δεν μπορεί να έχει ευοίωνο μέλλον σε μακροπρόθεσμη κλίμακα.
Ακόμη κι αν καταφέρει να πάρει την πρωτιά στις επικείμενες εκλογές, με την λογική του «λιγότερο χειρότερου», είναι πασιφανές ότι η παντελής οργανωτική της αδυναμία δείχνει την ανικανότητα να μπορέσει να ριζώσει στους κόλπους της Ελληνικής Κοινωνίας, καθώς η ολοένα και πιο φιλελεύθερη μετάλλαξή της την απομονώνει όλο και πιο πολύ από τον Ελληνικό Λαό.   
               
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών