Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι... Ύμνοι Μπουτάρη για τον ανθέλληνα Σόρος

Η κλασική ρήση «πες μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι» επιβεβαιώνεται στο εγχώριο πολιτικό επίπεδο από τον απίθανο και ανεκδιήγητο εθνομηδενιστή Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του διαβόητου Τζορτζ Σόρος!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ιδρύματος Solidarity Now με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τους «πρόσφυγες», ο Μπουτάρης εξήρε το… φιλανθρωπικό έργο του Σόρος, προτρέποντας μάλιστα τον Τύπο να μη γράψει «συκοφαντίες και συνωμοσίες» κατά του Σόρος, καθώς, όπως είπε,...
γνωρίζει το ίδρυμα πολύ καιρό και η συνεργασία μαζί του είναι πάρα πολύ καλή!

«Το ίδρυμα, που βρίσκεται σε πολλές χώρες, όπως τα Σκόπια, κάνει προγράμματα αποκατάστασης της δημοκρατίας σε αυτές τις χώρες» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας για τον Σόρος: «ΟΚ, είναι κεφαλαιοκράτης, τι να κάνουμε δηλαδή; Είναι έξυπνος και ξέρει να βγάζει χρήματα, άμα μπορούν (σ.σ.: όσοι τον κατηγορούν) ας βγάλουν κι αυτοί χρήματα».

Το θράσος και η αναίδεια ουδέποτε έλειπαν από τον διακεκριμένο στο επίπεδο του εθνομηδενισμού Μπουτάρη. Το γεγονός ότι ανέλαβε με τόσο πάθος την υπεράσπιση του γνωστού για τα έργα και τις ημέρες του Σόρος, δικαιώνει το περιεχόμενο της ρήσης που αναφέρεται στην αρχή του κειμένου.
Τόσο ο  Μπουτάρης όσο και ο εισαγόμενος φίλος του έχουν δείξει ότι η πλήρης αποδόμηση της Εθνικής Ταυτότητας, η επέλαση του πολυπολιτισμού και η επιβολή της παγκοσμιοποίησης αποτελούν κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Ο καθένας, από το δικό του μετερίζι, φροντίζει για την προπαγάνδιση αυτών των φαινομένων, δείχνοντας ταυτόχρονα και την απέχθεια τους για την έννοια του Έθνους. Ο κοσμοπολιτισμός και ο καπιταλισμός, οι οποίοι από κοινού διέπουν τους δύο αυτούς εθνομηδενιστές, είναι εξίσου εθνοβλαβείς όσο ο μαρξιστικός διεθνισμός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Όσο για τον τρόπο με τον οποίο βγάζει λεφτά ο αδίστακτος κερδοσκόπος Σόρος και τον τρόπο δικαιολόγησης του από τον Μπουτάρη, κάθε χαρακτηρισμός ωχριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών