Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2016

Μια οφειλόμενη απάντηση στους «καμμένους» της συγκυβέρνησης


Μια οφειλόμενη απάντηση στους «καμμένους» της συγκυβέρνησης

Αφήνοντας πίσω την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ που πραγματοποιήθηκε εν όψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος, αυτό που έμεινε σαν επίλογος είναι μία σωρός από επικοινωνιακά σκουπίδια με «άρωμα» ανάπτυξης και συνθήματα που θυμίζουν λίγο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το διάστημα πριν την πτώση τους από την εξουσία τον περασμένο χρόνο.

Σε ένα ρεσιτάλ πολιτικαντισμού και ξεδιαντροπιάς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Καμμένος, είπε μεταξύ άλλων πως «Η ανάπτυξη είναι εδώ, θα χτυπήσουμε την ανεργία»! Ακούγεται σαν....
ανέκδοτο να μιλάς για ανάπτυξη στην Ελλάδα μετά από 7 περίπου χρόνια ύφεσης και αιματηρών μνημονιακών μέτρων, αλλά αυτό δε φαίνεται να συγκινεί τα πολιτικά παχύδερμα που σαν συγκολλητική ουσία δίνουν πίστωση χρόνου σε μια ξεκάθαρα μνημονιακή κυβέρνηση.
Συνεχίζοντας, ο Καμμένος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα αναμασώντας τη γνωστή ρήση «βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων». Το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο είναι λάθος επιλογή, αφού ο ίδιος και το πολιτικό κατεστημένο ουδέποτε έζησε τα αποτελέσματα των λανθασμένων τους επιλογών, όπως υποχρέωσαν σε εκατομμύρια άλλους δυστυχείς Έλληνες, που καλούνται κάθε φορά να βάλουν το χέρι βαθύτερα στην τσέπη. Αλλά, έστω, ότι «βγαίνουμε από τα μνημόνια». Πότε ακριβώς; Το υπερταμείο που συστάθηκε πριν λίγες εβδομάδες παραχωρεί κάθε περιουσία που ανήκει στο Δημόσιο προς τους δανειστές για 99 χρόνια. Μέχρι τότε τίθενται σε ισχύ κάθε εφαρμοστικοί και συμπληρωματικοί νόμοι, προαπαιτούμενα και όλα τα νέα μέτρα που θα ληφθούν σε περίπτωση μη επίτευξης δημοσιονομικών στόχων (κάτι που θεωρείται δεδομένο).
Επιπλέον, η αποπληρωμή του χρέους είναι αδύνατη αφού χρόνο με το χρόνο αυξάνεται σε ποσοστό του ΑΕΠ και ακόμα και η μείωση ή ελάφρυνση του δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, αφού αυτή στηρίζεται αποκλειστικά στην υπερφορολόγηση και στις μειώσεις του εισοδήματος και των συντάξεων με την παράλληλη απαξίωση όλων των παραγωγικών δομών της χώρας. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν κάποιοι πριν τον Καμμένο έπεσαν στο κενό και οδήγησαν τους εμπνευστές του στην πλήρη απομυθοποίηση και στην οικτρή διάψευση από τα ίδια τα πράγματα. Η πορεία τους, πτωτική μετά από φθορές και κορεσμό. Όλοι όσοι, εν ολίγοις, μίλησαν για ανάπτυξη και το τέλος των μνημονίων είχαν ημερομηνία λήξης, μαζί με τα ψέματα τους.
Απλώς, σαν τελευταία απάντηση, πέρα από την επίκληση στη λογική και τους αριθμούς, που καταρρίπτουν τις ασυναρτησίες περί οικονομικής ανάκαμψης, παραθέτουμε τη δική μας πρόταση απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα, που απορρέει από τις διεργασίες του δικού μας Συνεδρίου: «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω»! Επειδή την ξεπούλησαν οι κυβερνώντες στα κοράκια των Βρυξελλών με τα μνημόνια και την πολιτική της «μικράς κι έντιμου Ελλάδος», εκχωρώντας -μαζί με κάθε περιουσιακό στοιχείο- εθνική κυριαρχία.
Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών