Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Τρέμουν την Χρυσή Αυγή οι πολιτικάντηδες: Απαγόρευση κόμματος με εντολή υπουργού προτείνουν νεοδημοκράτες και παλαιοπασόκοι συνταγματολόγοι!


Τρέμουν την Χρυσή Αυγή οι πολιτικάντηδες: Απαγόρευση κόμματος με εντολή υπουργού προτείνουν νεοδημοκράτες και παλαιοπασόκοι συνταγματολόγοι!

Τον τρόμο που έχει προκαλέσει η Χρυσή Αυγή στο πολιτικό καθεστώς των κλεφτών και των απατεώνων το έχουμε καταλάβει καλά. Κατάλαβαν τα λαμόγια ότι η Χρυσή Αυγή εννοούσε το σύνθημά της «οι κλέφτες φυλακή» και από τότε προβαίνουν σε πάσης φύσεως πολεμική εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τελευταία πράξη του δράματος του καθεστώτος η πρόταση που κατέθεσαν ακραιφνείς φίλοι του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή».
Εντός της ομάδας των «συγγραφέων» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Αλιβιζάτος, που από το «πλευρό» του Σημίτη, του Τσοχατζόπουλου και εσχάτως του....
Παπακωνσταντίνου μεταπηδά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, που συσπειρώνει όλη την πλέμπα του σημτικού Πασόκ. Μαζί του ο Γιάννης Κτιστάκις που προσφάτως πήρε μεταγραφή για τη Νέα Δημοκρατία, ο Στέφανος Μάνος που είναι «παλιός» και άλλοι που θα σχολιάσουμε παρακάτω.
Πριν προχωρήσουμε στο «ζουμί», ας δούμε τι ακριβώς προτείνεται:
Άρθρο 25 – Παράγραφος 2:
«Η οργάνωση και η δράση των πολιτικών κομμάτων οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Το δικαστήριο που είναι αρμόδιο για την ανακήρυξη συνδυασμών μπορεί, είτε αυτεπαγγέλτως είτε ύστερα από αίτημα του Υπουργού Εσωτερικών, να απαγορεύσει τη συμμετοχή σε προκηρυχθείσες εκλογές πολιτικού κόμματος η ηγεσία του οποίου παροτρύνει συστηματικά ή ανέχεται τη χρήση βίας.»
Προφανώς η ασαφής περιγραφή συνάδει με τις έωλες κατηγορίες που απευθύνουν εναντίον της Χρυσής Αυγής οι αντίπαλοί της. Βεβαίως, η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της ουδέποτε έχουν παροτρύνει ή ανεχτεί την βία, όμως αυτό δεν λέει τίποτα στους καθεστωτικούς λακέδες που συνεχώς λασπολογούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Άλλωστε δεν είναι καθόλου κρυφή η επιθυμία τους απλώς να αποβάλλουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την απήχηση που έχει στον Ελληνικό Λαό.
Πάντως είναι πολύ «δημοκράτες» όλοι αυτοί, αφού προβλέπουν μέχρι και το γεγονός να είναι ανεξέλεγκτος ο Άρειος Πάγος εκείνη την περίοδο από την «παράγκα» και έτσι βάζουν και το «παράθυρο» της «εντολής υπουργού».
Ας κλείσουμε με μία... ερώτηση άκρως διαφωτιστική για τον μέσο αναγνώστη. Στην «συγγραφική ομάδα» μετέχουν επίσης οι Παναγής Βουρλούμης και Γιώργος Γεραπετρίτης. Πρόκειται μήπως για τον τ. πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ και το τ. μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ που υπέγραψαν τις αμαρτωλές συμβάσεις με τη Siemens και την Intracom; Αν όντως έχουμε ταυτοπροσωπία τότε απλώς να συμπληρώσουμε ότι ο πρώτος είχε μετάσχει μέχρι και στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ το 2009.
Διαβάστε επίσης: Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Νέες αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις σχεδιάζει ο αρχισκευωρός Σαμαράς

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών