Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

Με εντολή George Soros αποκλείστηκε ο Στρατηγός Γ. Επιτήδειος από ακρόαση της Ευρωβουλής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή δίνει μάχη εναντίον των εκπροσώπων της παγκοσμιοποίησης στην Ευρωβουλή.

Κεντρικός ομιλητής ήταν σήμερα, στην μικτή κοινοβουλευτική ακρόαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις από την κρίση, ο George Soros υπό την ιδιότητα του Προέδρου των ιδρυμάτων Open Society.

Στην συγκεκριμένη ακρόαση είχε αποδοθεί και χρόνος ομιλίας στον Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, ο οποίος θα απηύθυνε κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Soros, αλλά...
λίγη ώρα πριν την έναρξη της ακρόασης οι υπηρεσίες της Ευρωβουλής αφαίρεσαν το όνομα του από την λίστα ομιλητών χωρίς καν να τον ενημερώσουν, προφανώς για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον προσκεκλημένο ομιλητή.Ο Αμερικανοεβραίος δισεκατομμυριούχος ανέλυσε το όραμα του για τον ρόλο που θα διαδραματίσει η Ε.Ε. στην ευρύτερη περιοχή, αλλά μίλησε και για το Brexit χαρακτηρίζοντας το ως μια αρνητική έκπληξη που τροφοδοτήθηκε από έντονα αντιμεταναστευτικά αισθήματα.

Ζήτησε να πραγματοποιηθεί ένα Ευρωπαϊκό Σχέδιο Μάρσαλ ύψους πέραν του 1 τρισ. ευρώ, με ευεργετούμενη την Αφρικανική Ήπειρο και παράλληλα να καθιερωθεί μία πανευρωπαϊκή φορολογία υπέρ της Ε.Ε. ούτως ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί το εγχείρημα.

Τέλος ο Σόρος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να μειωθούν δραστικά τα κονδύλια της για την αγροτική και αναπτυξιακή πολιτική ούτως ώστε να χρησιμοποιηθούν για την ένταξη των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή οικονομία!

 

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών