Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2016

Syriza Pride: Σε μαζική παρουσία στο φεστιβάλ “ομοφυλοφιλικής περηφάνιας” καλούν οι Συριζαίοι


Syriza Pride: Σε μαζική παρουσία στο φεστιβάλ “ομοφυλοφιλικής περηφάνιας” καλούν οι Συριζαίοι

Αν δεν το ξέρατε σας ενημερώνουμε για να μην… ανησυχείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει, συν τοις άλλοις, «Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου», το οποίο ανήκει στο Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος.
Σε σχετική ανακοίνωση που έβγαλε για κάλεσμα στο ομοφυλοφυλικό φεστιβάλ Athens Pride του Σαββάτου, αναφέρονται τα εξής:
«Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος το κόμμα και η Νεολαία μας συμμετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας Athens Pride. Το Αthens Pride αποτελεί για πάνω από μια δεκαετία κεντρική γιορτή ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφί, Τρανς, Κουήρ και Ίντερσεξ κ.α ατόμων), ενώ φέτος ύστερα και από....
την εξαιρετικά θετικά αποτιμώμενη ψήφιση του Νέου Συμφώνου Συμβίωσης η συμμετοχή αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η φυσική μαζική παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη.
Όχι γιατί η διεκδίκηση αρχίζει και τελειώνει σε στιγμές ορατότητας, ούτε γιατί αυτή αρχίζει και τελειώνει με ένα θετικό νομοθετικό έργο. Αλλά διότι αποτελεί καθημερινό διακύβευμα και Ιστορία με αλλεπάλληλες μικρές και μεγάλες νίκες και ήττες που εν πολλοίς κρίνονται στο επίπεδο του πολιτικού, όποια μορφή κι εάν παίρνει αυτό. Αυτόν ακριβώς τον διάλογο επιδιώκουμε να ενδυναμώσουμε με την παρουσία μας εκεί. Έναν διάλογο που συνεχώς αναβαθμίζεται μέσω των κινημάτων, των συλλογικοτήτων, των διανοουμένων αλλά και των ατομικοτήτων που εμπλέκονται σε αυτόν. Έναν διάλογο με συνεχή προωθητικά βήματα αλλά και σκληρές αντιθέσεις, που σε κάθε περίπτωση όμως μπολιάζει την Αριστερά με νέα αναλυτικά εργαλεία και θέσεις για Έναν Κόσμο Που Χωράει Πολλούς Κόσμους.
Έτσι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστοί στις συνεδριακές μας θέσεις σας καλούμε να παραβρεθείτε και να στηρίξετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο του φεστιβάλ, καθώς και το πανό μας πίσω από τα οποία θα συσπειρώνεται ο χώρος μας καθώς και οι φίλ@ και σύμμαχ@ του.
Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

Αφού αρχικά εκφράσουμε την απορία μας, ως «αγράμματοι», «ανενημέρωτοι», «οπισθοδρομικοί» και «συντηρητικοί», σε τι είδους… κατηγορίες ομοφυλοφίλων ανήκουν τα «Κουήρ και Ίντερσεξ» άτομα, είναι ολοφάνερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβλεπε ως «εξαιρετικά θετικά» την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί όχι φυσικά στα Εθνικά θέματα, τις εξελίξεις στην οικονομία και την κοινωνική θέση των Ελλήνων, αλλά στις νίκες της «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας». Ας είναι, όμως, προσεκτικοί στις ανακοινώσεις τους οι συριζαίοι. Κάποιος κακεντρεχής, ο οποίος προφανώς λόγω χαμηλού πνευματικού επιπέδου και έλλειψης έστω και στοιχειώδους πολιτικής αντίληψης δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι οι διεκδικήσεις των ομοφυλοφίλων έχουν προτεραιότητα για την κυβέρνηση σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μισθωτοί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι άστεγοι, θα μπορούσε να θεωρήσει ότι εκφράσεις που περιέχονται στο κείμενο όπως «σκληρές αντιθέσεις», «αναλυτικά εργαλεία», «Χωράει Πολλούς» μπορεί να παραπέμψουν από κεκτημένη ταχύτητα σε καταστάσεις κρεβατοκάμαρας…
Πέρα, όμως, από την… επισήμανση αυτή, όποιος διαβάσει την συγκεκριμένη ανακοίνωση θα προβληματιστεί από την επιχειρηματολογία που εμπεριέχεται σ΄αυτήν. Βαρύγδουπες λέξεις, οι οποίες όμως δεν λένε τίποτα στον μέσο συμπολίτη μας, αλλά εξαντλούνται σε πανηγυρικές διαπιστώσεις ενόψει ενός παρόμοιου πανηγυριού, το οποίο έτσι κι αλλιώς ακόμη και σημαντική μερίδα των ομοφυλοφίλων θεωρεί ως γελοίο, αποπροσανατολιστικό και προβοκατόρικο για τους ίδιους.
Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να παρέδωσε ακόμη περισσότερο την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, να τους εκποίησε την δημόσια περιουσία και να φτωχοποίησε τον Ελληνικό Λαό, αλλά προχώρησε σε γενναίες αποφάσεις που ικανοποιούν τα «Κουήρ και Ίντερσεξ άτομα»… Πού το βάζετε αυτό;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών