Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016

Νέα ρατσιστική πρόκληση από την «Καθημερινή» σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Απόλυτη σιωπή από τους… ευαίσθητους «αντιρατσιστές»


Νέα ρατσιστική πρόκληση από την «Καθημερινή» σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Απόλυτη σιωπή από τους… ευαίσθητους «αντιρατσιστές»

Πατώντας πάνω στο έμφυτο θράσος και τον ανάλογο αντιδημοκρατισμό που διέπει σύσσωμο το «αντισυνταγματικό τόξο», ένας ακόμη εκπρόσωπός του ασχημονεί με έντονα ρατσιστικό τρόπο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, των στελεχών της και των εκατοντάδων χιλιάδων υποστηρικτών και ψηφοφόρων της, για πολλοστή μάλιστα φορά.
Ο λόγος για τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής» Δημήτρη Χαντζόπουλο, ο οποίος συνεχίζει, αποθρασυμένος πλήρως, την παράδοση που είχε αρχίσει στα «Νέα». Να παρουσιάζει, δηλαδή, τους Χρυσαυγίτες, ως γορίλλες, χιμπαντζήδες, μαϊμούδες και ουρακοτάγκους. Και γιατί να μην το κάνει, από την στιγμή μάλιστα που κανείς δεν διαμαρτύρεται για την ξεκάθαρα ρατσιστική αντιμετώπιση Ελλήνων με συγκεκριμένη ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση, στους οποίους με την ανεκδιήγητη αυτή «γελοιογραφία» αφαιρείται ακόμη και η ανθρώπινη ιδιότητα;
Όταν κάποτε σε ανάλογη γελοιογραφία (αν δεν κάνουμε λάθος, από τον ίδιο σκιτσογράφο) παρουσιαζόντουσαν η....
Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή περίπου ως «στριπτιτζούδες» σε στύλους, είχε ξεσηκωθεί σάλος. Τώρα, όμως, δεν διαμαρτύρεται κανείς, παρότι ουκ ολίγες φορές ο συγκεκριμένος σκιτσογράφος έχει επιχειρήσει να προσβάλλει με τα σκίτσα του την Αξιοπρέπεια των Χρυσαυγιτών.
Αλήθεια, ο τόσο…ευαισθητοποιημένος σε θέματα διακρίσεων Κωστής Παπαϊωάννου, με την θεσμική ιδιότητά του ως Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχει να πει κάτι επί τούτου; Δηλαδή, για την σε μόνιμη βάση υποβάθμιση και προσβολή όλων όσοι στηρίζουν και ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Σ’ αυτή την περίπτωση δεν έχουμε επίδειξη «μισαλλοδοξίας», «μνησικακίας» και «ρατσισμού»; Αλλά ξεχάσαμε, ότι για τον τύπο αυτό, που αρέσκεται να μεταπηδά από το ένα κόμμα σε άλλο, όλα αυτά αφορούν αποκλειστικά (!) «την Αριστερά, το Ισλάμ και τον Αντισημιτισμό»…
Αναφέρουμε, για ακόμη μια φορά, την τόσο κραυγαλέα περίπτωση του Χαντζόπουλου όχι για να «κλαφτούμε», αλλά για να δείξουμε ότι το μέγεθος της υποκρισίας για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τον «πλουραλισμό», την «πολυφωνία», την «ελεύθερη διακίνηση των ιδεών», την «ανεμπόδιστη εφαρμογή του διαλόγου», τις «ίσες ευκαιρίες για όλους» κτλ., είναι πραγματικά απύθμενο.
Είναι ολοφάνερο ότι η «δημοκρατία» είναι μόνο για τους «δημοκράτες». Όσο για τον Χαντζόπουλο, η εμμονή του στην απεικόνιση όλων των μορφών του είδους των πιθήκων δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις προεκτάσεις που πιθανόν μπορεί να κρύβει για τον ίδιο και τον εσωτερικό του κόσμο. Ούτε, φυσικά, είναι δική μας δουλειά να του λύσουμε αυτού του είδους τις εμμονές. Όπως έχουμε ξαναπεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του στείλουμε ως «δώρο» ένα τσαμπί με μπανάνες…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Από την βοθροφυλάδα του ολιγάρχη αλαφουζού τι άλλο να περιμέναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών