Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

Η δουλεία των τόκων


Η δουλεία των τόκων

Άρθρο στην ιστοσελίδα antepithesi.gr

Εάν για τον Ελληνικό Λαό το διακύβευμα των καιρών είναι ο αγώνας για την εθνική επιβίωση, τότε καθίσταται σαφές πως το αντίστοιχο διακύβευμα της Τυραννίας που εξουσιάζει δεν είναι άλλο από την επιβίωση του σαθρού οικοδομήματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεπακόλουθα του ευρώ.

«Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) θεωρούσε, θεωρεί και θα θεωρεί ότι το εθνικό νόμισμα είναι το ευρώ», δήλωσε μετά κομπασμού ο αμετακίνητος με όλες τις κυβερνήσεις, διοικητής της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών ακόμη και σε εκείνους που εθελοτυφλούν. Η ερώτηση «τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος», έχει καθαρά πια χαρακτήρα ρητορικό έως γραφικό.

Και ω του θαύματος, η αισιοδοξία Στουρνάρα μεταδόθηκε σαν....
πυρκαγιά μέσω των «έγκυρων και αντικειμενικών» μέσων ενημέρωσης, καθ' άπασαν την επικράτεια. «Η οικονομική ανάκαμψη θα επέλθει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016», επισήμανε με στόμφο ο επί σειρά ετών τσάρος της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος με βιβλική νηφαλιότητα βλέπει τους υπουργούς να έρχονται και να παρέρχονται από το πλευρό του.
Πόσες και πόσες φορές κατά τα τελευταία 5 έτη δεν ακούσαμε ξανά και ξανά αυτή την περίφημη φράση πως η ανάκαμψη της οικονομίας έρχεται. Υπήρχαν στην αρχή τουλάχιστον, πάρα πολλοί που πίστεψαν εκείνες τις δεσμεύσεις, οι οποίοι όμως, μειώθηκαν και μειώνονται ακόμη στο πέρασμα του χρόνου. Είναι η ωμή πραγματικότητα του μνημονιακού τρόμου εκείνη η οποία διαψεύδει σε όλα τα επίπεδα την προσδοκία των καλύτερων ημερών, είτε αυτή διαχέεται από τους φιλελεύθερους της ΝΔ, είτε από τους μαρξιστές του Σύριζα.
Το 1/3 των υφιστάμενων το 2008 επιχειρήσεων, ήτοι 250.000 περίπου, έβαλαν λουκέτο μέχρι το 2015. Μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2016, 18.000 επιχειρήσεις κατέβασαν ρολά, ενώ οι θέσεις εργασίας που χάθηκαν ανέρχονται σε 850.000! Με αυτά τα στοιχεία, ουδόλως θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός της μετανάστευσης στο εξωτερικό 450.000 ελληνόπουλων, τα οποία αναζητούν εκτός της Πατρίδος το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία, δικαίωμα το οποίο τους στερεί κατά τρόπο προκλητικό ένα αντιλαϊκό και αντεθνικό Κράτος.
Περί το 1/4 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται σήμερα, αύριο και για την ακρίβεια για 99 ακόμα χρόνια. Παρά ταύτα, οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας εξακολουθούν να κάνουν λόγο για την οικονομική ανάπτυξη που έρχεται. Επί της διακυβέρνησης Σαμαρά, αυτή η προσδοκώμενη ανάπτυξη έλαβε τον τίτλο «success story». Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο επικοινωνιακά, στάχτη στα μάτια των Ελλήνων επί της ουσίας. Παρόμοιο διήγημα, στήνει πλέον και η διακυβέρνηση Τσίπρα με τον ίδιο ακριβώς στόχο: όχι την οικονομική ανάταση αλλά την πολιτική εξαπάτηση του Λαού μας.
Στην πραγματικότητα, η Πατρίδα σύρεται από τους εγχώριους και διεθνείς δυνάστες της ακόμη βαθύτερα στη δουλεία των τόκων. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι κερδίζουν. Ποιος όμως ο λόγος να επιμένουν οι εγχώριοι ταγοί της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου σε μια στραγγαλιστική φοροεισπρακτική πολιτική που εξαθλιώνει μέχρι αφανισμού το Λαό μας, εάν οι ίδιοι δεν ωφελούνται από αυτή την κατάσταση;
Καθίσταται σαφές πως η μανιώδης επιμονή των εξουσιαστών στην πολιτική του μνημονιακού ολέθρου, γίνεται δι' ανταλλαγμάτων που λαμβάνουν από τα διεθνή αφεντικά τους. Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι πλουτίζουν και διατηρούνται στην εξουσία, καταφέρνοντας συνεχείς μαχαιριές στην πλάτη του Ελληνικού Λαού.
Η Τυραννία των καιρών μας είναι η απάνθρωπη και αισχρή δουλεία των τόκων και γι' αυτό το έγκλημα που συντελείται εις βάρος της Πατρίδος και των Ελλήνων, ο ένοχος έχει όνομα: είναι οι κατήγοροι και υβριστές της Χρυσής Αυγής!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών