Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016

Ακόμη τους "τσούζει" ο Νότης Σφακινάκης. Ο "καταθλιπτικός" Μαλέλης ζητά "δημοκρατικά" φίμωση της Χρυσής Αυγής και των υποστηρικτών των θέσεών της από τα ΜΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο έμμισθος υπάλληλος του Βαρδινογιάννη και τώρα του Αλαφούζου, που εξήγαγε την κατάθλιψη του σε όλα τα είδη τέχνης με σκόπο μόνο τον πλουτισμό, αδιαφορώντας πλήρως για τον ευτελισμό της αξιοπρέπειάς του αδικεί τον ευατό του και την επαγγελματική του ιδιότητα όταν προτρέπει σε ενέργειες που ήδη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα υιοθετούνται πλήρως από όλα τα συστημικά ΜΜΕ που έχει πιάσει στασίδι. Ίσως τελικά οι επιπτώσεις τις "κατάθλιψης" και των "συνταγών" - φαρμάκων που την ακολούθησαν να είχαν πολύ περισσότερες παρενέργειες από τις εμφανείς.
 
Ο κυνισμός των έμμισθων υπαλλήλων, οι οποίοι απαρτίζουν τα συστημικά ΜΜΕ της πολύχρονης διαπλοκής των «νταβατζήδων», έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επιφάνεια με τις κατά καιρούς δηλώσεις τους. Ένα από τα πλέον πρόσφατα παραδείγματα είναι κι αυτό του γνωστού «τηλεορασανθρώπου» Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα που προέκυψε με τις μη «πολιτικά ορθές» απόψεις του Νότη Σφακιανάκη σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε τα εξής:
«Άνθρωποι σαν τον Νότη Σφακιανάκη είναι επικίνδυνοι στο γυαλί. Θεωρώ ότι πρέπει να τους αποφεύγουμε στο γυαλί, δεν....
χρειάζεται να τους αναπαράγουμε. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή. Ο Αρναούτογλου είναι ένας ικανότατος άνθρωπος στην τηλεόραση, έχει πολύ καλά πράγματα στην ψυχαγωγία. Κάνει ένα night show πολύ καλό ο Αρναούτογλου, απλώς θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζουμε μια κόκκινη γραμμή. Ο ναζισμός είναι κόκκινη γραμμή. Ο Νότης Σφακιανάκης και οι απόψεις της Χρυσής Αυγής πρέπει να κοπούν από την τηλεόραση».
Άλλη μια σαφής «δημοκρατική» αντίληψη κάποιου εκπροσώπου του «συνταγματικού τόξου», με την οποία τίθεται συγκεκριμένο όριο στο ποιος και τι πρέπει να έχει δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης στα ΜΜΕ. «Έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις, αρκεί να συμφωνούν τα λεγόμενά σου μαζί μας». Αυτό είναι το μόνιμο «μοτίβο» των ψευτοδημοκρατών, αυτή την φορά δια στόματος Μαλέλη.
«Οι απόψεις της Χρυσής Αυγής πρέπει να κοπούν από την τηλεόραση» προειδοποιεί ο Μαλέλης, αλλά προφανώς είναι εντελώς ανενημέρωτος. Για να μην… στενοχωριέται άδικα, πάντω, και ταράζεται η τόσο «δημοκρατική» και «πλουραλιστική» συνείδησή του, η οποία χωράει τους πάντες και τα πάντα εκτός της διατύπωσης των εθνικιστικών θέσεων, τον πληροφορούμε ότι η επιθυμία του αποτελεί πραγματικότητα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Οι απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν κοπεί απ’ όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, κάτι άλλωστε που θα έπρεπε να διαπιστώσει και ο ίδιος στον ΣΚΑΙ, στον οποίο εργάζεται. Το ότι οι απόψεις αυτές είναι κτήμα ενός Κόμματος, το οποίο αποτελεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας και εκφράζει τις ανάλογες απόψεις εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, προφανώς και δεν έχει καμία απολύτως αξία και σημασία. Το μόνο που μετράει είναι η ψευδαίσθηση ενός κάλπικου πλουραλισμού μεταξύ των εκπροσώπων μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, έτσι ώστε να υπάρχει η φίμωση και ο βιασμός της πραγματικά ελεύθερης και ανεμπόδιστης διακίνησης και έκφρασης των Ιδεών.
       
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών